Sådan får du service til din trådløse Xbox-adapter til Windows

Sådan kan du få udskiftet din trådløse Xbox-adapter til Windows

Hvis du har prøvet alle fejlfindingstrinnene i Løs problemer med den trådløse Xbox-adapter til Windows, og der stadig er problemer med din adapter, skal du gå til Xbox Online Service Center og anmode om en ny adapter.

Bemærk! Du skal bruge et konsolserienummer for at kunne registrere dig og få en ny enhed. Hvis du ikke har et konsolserienummer, skal du kontakte os for at få en ny enhed.

Sådan udskifter du den controller, der var bundtet sammen med adapteren

Vi anbefaler, at du tjekker alle fejlfindingssider til controlleren, inden du anmoder om en ny, fordi nemme fejlfindingstrin, f.eks. opdatering af controllerens firmware, kan løse en del problemer. Du kan se en liste over de tilgængelige fejlfindingsemner i Tilbehør: Controllere.

Hvis du har prøvet alle fejlfindingsløsninger til din controller, og problemet fortsætter, skal du gå til Xbox Online Service Center og anmode om en ny controller.

Bemærk! Du skal bruge et konsolserienummer for at kunne registrere dig og få en ny enhed. Hvis du ikke har et konsolserienummer, skal du kontakte os for at få en ny enhed.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan får du service til din trådløse Xbox-adapter til Windows", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?