Konfigurer den trådløse Xbox-adapter til Windows

Du kan konfigurere din trådløse Xbox-adapter til Windows på enhver tablet, bærbar computer eller almindelig stationær computer med Windows 10, 8.1 eller 7. Der er to trin til at konfigurere adapteren: slut adapteren til din enhed, og tilknyt din controller.

Tilslut adapteren til din enhed

Sørg for, at din Windows-enhed er opdateret og har forbindelse til internettet.

Sæt adapteren i en USB 2.0- eller 3.0-port på din Windows-enhed. Herefter udføres installationen automatisk. Driverne til adapteren findes i Windows-operativsystemet.

Bemærk! Du kan finde flere oplysninger i Trådløs controller til Xbox One – forskelle på Windows-operativsystemer.

En tegning af en bærbar computer, hvor den trådløse Xbox-adapter til Windows er tilsluttet en USB-port på siden

Hvis du bruger adapteren på en stationær computer eller en anden enhed, hvor USB-porten ikke vender mod controlleren eller er blokeret af metalgenstande, bør du bruge det medfølgende USB-forlængerkabel, så du undgår trådløs interferens, og der er frit udsyn mellem adapteren og controlleren.

Den trådløse Xbox-adapter til Windows er afbilledet på et bord ved siden af en skærm. Den er tilsluttet en stationær computer under bordet via USB-forlængerkablet

Forbind din controller

Hvis du tidligere har brugt en trådløs Xbox One-controller, kender du bindingsprocessen, hvor du danner et par mellem en controller og en konsol – eller i dette tilfælde den trådløse Xbox-adapter til Windows.

På tegningen angiver en stiplet linje kommunikationen mellem en Xbox-controller og en bærbar computer via den trådløse Xbox-adapter til Windows

Udfør disse trin for at forbinde din controller til den trådløse Xbox-adapter til Windows:

1. Tilslut den trådløse Xbox-adapter til din Windows 10-enhed (så den får strøm), og tryk derefter på knappen på den trådløse Xbox-adapter.
  2. Sørg for, at controlleren er tændt, og tryk derefter på forbind-knappen på controlleren. LED-lyset på controlleren blinker, mens forbindelsen oprettes. Når der er forbindelse, lyser LED-lysene på både adapteren og controlleren konstant.

Hvis du har problemer med at konfigurere din adapter eller controller, skal du se Løs problemer med den trådløse Xbox-adapter til Windows.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer den trådløse Xbox-adapter til Windows", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?