Konfigurer den trådløse Xbox-adapter til Windows

Du kan konfigurere din trådløse Xbox-adapter til Windows på enhver tablet, bærbar computer eller almindelig stationær computer med Windows 10, 8.1 eller 7. Der er to trin til at konfigurere adapteren: slut adapteren til din enhed, og tilknyt din controller.

Tilslut adapteren til din enhed

Sørg for, at din Windows-enhed er opdateret og har forbindelse til internettet.

Sæt adapteren i en USB 2.0- eller 3.0-port på din Windows-enhed. Herefter udføres installationen automatisk. Driverne til adapteren er indbygget i Windows-operativsystemet.

Bemærk! Du kan finde flere oplysninger i Funktionaliteten af trådløs controller til Xbox på tværs af operativsystemer.

En tegning af en bærbar computer, hvor den trådløse Xbox-adapter til Windows er tilsluttet en USB-port på siden

Hvis du bruger adapteren på en stationær computer eller en anden enhed, hvor USB-porten ikke vender mod controlleren eller er blokeret af metalgenstande, bør du bruge det medfølgende USB-forlængerkabel, så du undgår trådløs interferens, og der er frit udsyn mellem adapteren og controlleren.

Den trådløse Xbox-adapter til Windows er afbilledet på et bord ved siden af en skærm. Den er tilsluttet en stationær computer under bordet via USB-forlængerkablet

Forbind din controller

Hvis du tidligere har brugt en trådløs Xbox One-controller, kender du bindingsprocessen, hvor du danner et par mellem en controller og en konsol – eller i dette tilfælde den trådløse Xbox-adapter til Windows.

På tegningen angiver en stiplet linje kommunikationen mellem en Xbox-controller og en bærbar computer via den trådløse Xbox-adapter til Windows

Udfør disse trin for at forbinde din controller til den trådløse Xbox-adapter til Windows:

1. Tilslut den trådløse Xbox-adapter til din Windows 10-enhed (så den får strøm), og tryk derefter på knappen på den trådløse Xbox-adapter.
  2. Sørg for, at controlleren er tændt, og tryk derefter på forbind-knappen på controlleren. LED-lyset på controlleren blinker, mens forbindelsen oprettes. Når der er forbindelse, lyser LED-lysene på både adapteren og controlleren konstant.

I nogle pc'er, f.eks. Microsoft Surface Studio, er der indbygget trådløs Xbox. Så kan du tilslutte din controller trådløst ved hjælp af Tilføj en enhed under Indstillinger. Du kan også bruge denne metode til at oprette forbindelse vha. din trådløse Xbox-adapter til Windows i stedet for at trykke på knappen på adapteren.

1. Åbn din pc, gå til Indstillinger > Enheder.
Sektionen Tilføj enheder i menuen Pc-indstillinger.
  1. Vælg Tilføj Bluetooth eller en anden enhed.
Forbind-knappen bag på Xbox-controlleren.
  1. Vælg Alt andet.
  1. Vælg Trådløs Xbox controller.
  1. Klik på Udført.

Hvis du har problemer med at konfigurere din adapter eller controller, skal du se Løs problemer med den trådløse Xbox-adapter til Windows.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer den trådløse Xbox-adapter til Windows", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?