Sådan skifter du mellem Microsoft-konti i Xbox-appen på Windows 10.

Du kan kun logge på Xbox-appen med én Microsoft-konto ad gangen. Men du kan skifte mellem forskellige Microsoft-konti. Sådan skifter du til en anden Microsoft-konto:

1. Åbn Xbox-appen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Log af.
  4. Vælg Log ind.
  5. Under Brug en anden konto skal du vælge Log ind med en anden Microsoft-konto.
  6. I vinduet Vælg en konto skal du vælge den Microsoft-konto, du vil logge på med.
  7. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive de logonoplysninger, der er knyttet til denne Microsoft-konto.