Tjek, om du har den nyeste version af Xbox-appen på Windows 10

Bemærk! Xbox-appen er ikke tilgængelig på Windows 10, iOS og Android-enheder. Denne side handler om Xbox-appen på Windows 10.

Xbox-appen opdateres automatisk via Store-appen på Windows 10, men der kan være tilfælde, hvor et spil eller en app ikke bliver opdateret. I så fald skal du opdatere dit spil eller din app manuelt til den nyeste version.

Hvad er den aktuelle version af Xbox-appen på Windows 10?

Den aktuelle version er 19.21.23005.00000.

Du kan se, hvilken version af Xbox-appen du har installeret, ved at åbne Xbox-appen og vælge Indstillinger. Rul til Om nederst på skærmen under fanen Generelt. Her kan du se det aktuelle versionsnummer.

Opdater Xbox-appen manuelt på Windows 10

Du kan få hjælp til at opdatere et spil eller en app manuelt i Søg efter opdateringer til apps og spil fra Windows Store.

Bemærk! Xbox-appen kræver Windows 10. Hvis du vil sikre, at dit system opfylder kravene til Windows 10, skal du se Windows 10-specifikationer.