Sådan kan du slå lyden fra eller blokere for andre spillere i Xbox-appen på Windows 10

Du kan styre, hvordan andre personer kommunikerer med dig, mens du bruger Xbox-appen på Windows 10. Hvis der er nogle bestemte spillere, som du ikke vil høre eller kontaktes af, kan du slå deres lyd fra eller blokere deres kommunikation med dig.

Bemærk! Hvis du mener, at spilleren har overtrådt Microsoft-serviceaftalen eller ordensreglerne, kan du også indsende en klage.

Sådan kan du slå lyden fra for en anden spiller i Xbox-appen på Windows 10

Hvis en anden spiller udviser stødende eller upassende adfærd i forbindelse med kommunikation i spillet eller chat, kan du slå denne spillers lyd fra. På denne måde kan du undgå, at spilleren taler til dig i spillet eller i en chatsession. Sådan gør du:

1. Gå til Venner og klubber. Hvis spilleren ikke er en ven, skal du vælge Følgere eller Seneste spillere i rullemenuen for at åbne den relevante liste. Du kan også søge efter spilleren ved at skrive spillerens gamertag i søgelinjen.
  2. Vælg gamertagget for den spiller, som skal gøres lydløs.
  3. Vælg Mere, og vælg derefter Lydløs i chat.

Hvis du vil slå lyden til for en spiller, skal du vælge gamertagget for den spiller, du vil kunne høre, vælge Mere og derefter vælge Slå lyden til.

Sådan kan du blokere en anden spiller i Xbox-appen på Windows 10

Hvis du blokerer en anden spiller, kan du ikke modtage meddelelser, invitationer til spil og gruppeinvitationer fra denne spiller. Desuden kan spilleren ikke se dine onlineaktiviteter, og spilleren fjernes fra din venneliste, hvis det er relevant. Sådan kan du blokere en anden spiller i Xbox-appen på Windows 10:

1. Gå til Venner og klubber. Hvis spilleren ikke er en ven, skal du vælge Følgere eller Seneste spillere i rullemenuen for at åbne den relevante liste. Du kan også søge efter spilleren ved at skrive spillerens gamertag i søgelinjen.
  2. Vælg gamertagget for den spiller, du vil blokere.
  3. Vælg Mere, og vælg derefter Bloker.
  4. Vælg OK for at bekræfte.

Hvis du vil fjerne blokeringen af en spiller, skal du vælge spillerens gamertag, vælge Mere og derefter vælge Fjern blokering. En anden mulighed er at højreklikke på samtalen (eller trykke på og holde samtalen) og vælge Fjern blokering. Du kan også fjerne blokeringen af en spiller ved at sende en meddelelse eller en invitation til vennelisten.

Sådan kan du blokere en anden spillers meddelelser i Xbox-appen på Windows 10

Du kan også blokere en spiller, hvis du har modtaget en stødende eller upassende meddelelse. Sådan kan du blokere en spiller fra fanen Meddelelser:

1. Vælg ikonet Meddelelser.
  2. Højreklik på samtalen med den spiller, du vil blokere. Hvis du bruger en touchenhed, skal du trykke på og holde samtalen.
  3. Naviger op til spillerens meddelelse, og tryk på Menu-knappen på din controller.
  4. Vælg Bloker.
  5. Vælg OK for at bekræfte.