Rediger og del gameklip med Game DVR i Xbox-appen i Windows 10

Optag videoer, og tag skærmbilleder af dit gameplay med Game DVR. Rediger dem, og del derefter de bedste øjeblikke med vennerne.

På denne side

Sådan kan du redigere dine gameklip

Hvis du vi oprette en perfekt spilmontage, kan du redigere klip fra din Xbox One og din pc i dit foretrukne videoredigeringsprogram.

Hvis du vil fjerne begyndelsen eller slutningen af et klip for at fokusere på det bedste øjeblik, skal du bruge værktøjet Klip i Xbox-appen.

Del derefter dine redigerede klip på dine foretrukne social medier, herunder Xbox Live, via Xbox-appen.

Klip et gameklip

1. Åbn Xbox-appen, og vælg Game DVR.
    Bemærk! På nuværende tidspunkt er det kun muligt at bruge funktionen Klip til redigering i Xbox-appen. Den er perfekt til at fjerne lidt af starten og slutningen af et klip for at fokusere på et bestemt øjeblik.
  2. Vælg det klip, du vil redigere. Du kan vælge fra På denne pc og klip, du har Delt fra Xbox One.
  3. Hvis du vælger et klip fra Delt, som du ikke downloadet endnu, skal du vælge Download.
  4. Du kan forkorte klippet ved at vælge Klip.
  1. Flyt venstre linje for at fjerne noget af begyndelsen og den højre linje for at fjerne noget af slutningen af optagelsen.
  2. Når du er tilfreds, skal du vælge Gem kopi for at afslutte.

Tilføj tags, og omdøb et klip

Et gameklip bliver i første omgang navngivet med spiltitlen, datoen og tidspunktet, så du hurtigt kan finde det. Men du kan ændre navnet, inden du deler dit klip med verden.

Vælg det klip, du vil omdøbe, og vælg derefter Omdøb. Skriv det navn, du foretrækker, og tryk derefter på Enter. Husk, at alle videoer, du deler, er underlagt Vilkår for anvendelse af Xbox Live, så hold en god tone.

Del gameklip og skærmbilleder på Xbox Live og andre steder

Gameklip (på mindre end 30 minutter) og skærmbilleder fra populære pc-spil og alle spil, der er tilgængelige via Windows Store, kan deles på Xbox Live. De uploades ikke automatisk fra Windows 10.

1. Vælg Game DVR i Xbox-appen.
  2. Vælg På denne pc.
  3. Vælg det gameklip eller skærmbillede, du vil dele.
  4. Vælg Del.

Bemærk! Xbox tjekker uploadet indhold for overtrædelser af Ordensregler for Xbox Live. Der kan gå lidt tid, inden andre brugere kan se dit klip eller skærmbillede.

Hvis du vil dele dine optagelser på andre sociale netværk eller via mail, kan du finde filerne i mappen Skærmklip, der som standard er placeret i videomappen. Vælg Åbn mappe under det klip, du vil dele, fra Xbox-appen, så åbnes Stifinder med den mappe, hvor videoen er gemt. Del derefter klippet eller skærmbilledet på webstedet eller appen til det sociale netværk.

Hvem kan se mine klip?

Gameklip uploades til dit aktivitetsfeed på Xbox Live. Her kan de ses af alle personer på Xbox Live i henhold til dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed. Sådan foretager du ændringer:

1. Få adgang til dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.
  2. Vælg fanen Personlige oplysninger.
  3. Vælg dem, du vil dele med, ud for Se dine gameklip (kun Xbox One). Det kan være Alle eller kun dine Venner. Du kan også vælge Bloker, så andre personer ikke kan se dine gameklip.