Sådan starter du en gruppe i Xbox-appen

Grupper giver dig mulighed for at samle en gruppe mennesker og chatte med dem via Xbox-appen i Windows 10. Der kan være 16 personer i en gruppe inklusive værten.

Bemærk! Hvis du vil starte eller deltage i en gruppe, skal du (og dem, der deltager) have et aktivt Xbox Live Gold-abonnement og være logget på med det gamertag, der er knyttet til dette abonnement.

Start en gruppe med dine venner

Du kan starte en gruppe på flere måder.

Inviter personer fra listen Venner og klubber

1. Vælg de venner, du vil oprette en gruppe sammen med, på listen Venner og klubber.
  2. Højreklik på et gamertag, og vælg Inviter til gruppe.

Nu kan du se din gruppe under fanen Gruppe.

Deltag i en gruppe, som dine venner allerede er med i

1. Vælg den ven, du vil deltage i en gruppe med, på listen Venner og klubber.
  2. Vælg Deltag i gruppen på vennens gamerkort.

Start din egen gruppe, og inviter flere venner

1. På skærmen Start skal du gå til fanen Gruppe øverst til højre.
  2. Klik på Start en gruppe.
  3. Klik på knappen Tilføj (+) nederst på siden.
  4. Vælg de venner, du vil danne en gruppe med (op til 15 venner).
  5. Klik på Gruppe for at sende invitationerne.
  6. Klik på OK i pop op-feltet Invitationer sendt.