Sådan kan du administrere dit aktivitetsfeed i Xbox-appen på Windows 10

Aktivitetsfeedet i Xbox-appen på Windows 10 giver dig mulighed for at kommunikere med dine venner. Du kan poste et offentligt indlæg ved at vælge Hvad vil du fortælle?, eller du kan kommentere dine egne eller dine venners gennemførelser og Game DVR-gameklip.

Du kan få mere at vide om, hvordan du administrerer dine egne eller dine børns privatlivsindstillinger, i Sådan konfigurerer du forældrekontrol for spil på Windows 10.

Hvem kan kommentere på mit aktivitetsfeed?

Voksne kan kommentere alle indlæg i dit aktivitetsfeed. Hvis du vil ændre, hvem der kan tilføje kommentarer, skal du opdatere privatlivsindstillingerne under Kommuniker med tale og tekst (Xbox 360: Stemme og tekst). Dette kan du gøre på account.xbox.com.

Gør følgende for at få adgang til disse indstillinger i Xbox-appen:

1. Vælg Indstillinger.
  2. Gå til fanen Generelt, rul ned til Personlige oplysninger, og klik på Xbox.com.
Et skærmbillede viser fanen Generelle indstillinger i Xbox-appen til Windows 10.
  1. På siden Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox.com skal du rulle ned på fanen Beskyttelse af personlige oplysninger. Opdater derefter indstillingen Kommuniker med tale og tekst (Xbox 360: Stemme og tekst).

Voksne kan også se kommentarer og billedtekster, der er tilføjet af andre brugere på Xbox Live. Du kan ændre denne indstilling for beskyttelse af personlige oplysninger under Del indhold, som andre laver (Xbox 360: Medlemsindhold) account.xbox.com.

Gør følgende for at få adgang til disse indstillinger i Xbox-appen:

1. Vælg Indstillinger.
  2. Gå til fanen Generelt, rul ned til Personlige oplysninger, og vælg Xbox.com.
  3. På siden Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox.com skal du rulle ned på fanen Beskyttelse af personlige oplysninger. Opdater derefter indstillingen Kommuniker med tale og tekst (Xbox 360: Stemme og tekst).

I begge tilfælde starter teenagere og børn med mere restriktive indstillinger. Se Sådan konfigurerer du forældrekontrol for spil på Windows 10.

Hvem kan se dit aktivitetsfeed?

Alle kan tjekke, hvad der sker i en voksen persons aktivitetsfeed. (Teenagere og børn starter med mere restriktive indstillinger). Her er andre ting, de kan gøre:

• Angive, at de synes godt om noget i dit feed
  • Dele noget i dit feed med andre
  • Se, hvem der synes godt om eller har delt noget
  • Læse dine venners kommentarer

Hvis du vil skifte indstillingerne for dit aktivitetsfeed, skal du opdatere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger under Se din spil- og appoversigt (Xbox 360: Spiloversigt) account.xbox.com.

Gør følgende for at få adgang til disse indstillinger i Xbox-appen:

1. Vælg Indstillinger.
  2. Gå til fanen Generelt, rul ned til Personlige oplysninger, og vælg Xbox.com.
  3. På siden Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox.com skal du rulle ned på fanen Beskyttelse af personlige oplysninger. Opdater derefter indstillingen Se din spil- og appoversigt (Xbox 360: Spiloversigt.