Sådan kan du administrere venner, følgere og favoritter i Xbox-appen

Se, hvordan du kan oprette og administrere din venneliste ved hjælp af Xbox-appen.

• Venner er personer, som du vil have opdateringer om i aktivitetsfeedet, og som du vil kommunikere med via gruppechat og beskeder. Når du tilføjer en spiller som en ven, bliver du denne spillers følger, indtil spilleren også tilføjer dig som en ven.
  • Følgere er personer, som vil have aktivitetsfeedopdateringer om dig. De vælger at tilføje dig som en ven. De vises imidlertid på din liste som følgere, indtil du også tilføjer dem som venner. Derefter ændres deres status fra følgere til venner på din liste.
  • Favoritter er en betegnelse, der gør det nemmere for dig at finde de personer, som du spiller mest med (du kan nemlig have op til 1.000 venner).

På denne side

Tilføj venner

Med Xbox Live kan du finde dine venner online, så I kan spille sammen. Når du opretter din venneliste og sender og accepterer invitationer til vennelisten, vises den samme liste, uanset hvilket spil du spiller. Du kan have op til 1.000 venner. Når du har dine venner stående på din venneliste, kan du hurtigt finde dem online og gøre klar til din næste spiloplevelse.

Find personer, der skal tilføjes som venner

Brug feltet Find personer eller klubber øverst på vennelisten til højre på skærmen til hurtigt at finde dine nuværende venner. Du kan søge efter et gamertag eller din vens faktiske navn, hvis vennen deler det med dig. Du kan desuden søge efter et spilnavn for hurtigt at se, hvem af dine venner der spiller et bestemt spil.

Hvis du søger efter et gamertag til en spiller, der ikke i øjeblikket er din ven, viser vennelisten meddelelsen "Ingen venner fundet. Brug Søg-knappen for at søge i hele Xbox".

Meddelelsen
  1. Vælg Find personer eller klubber ud for ikonet Søg.
  2. Angiv vennens gamertag. Hvis søgningen finder en spiller med dette gamertag, vises spillerens profil.
  3. Vælg +Tilføj ven for at følge denne spiller.

Denne spiller vises straks på din venneliste, men du vises som følger hos spilleren, indtil spilleren også tilføjer dig som en ven.

Venners venner

Du kan også finde nye venner blandt dine nuværende venners følgere:

1. Vælg en af dine venner på din venneliste. Denne vens profil bliver vist.
  2. Vælg fanen Følger for at se din vens liste med venner, følgere og favoritter.
Under fanen Følger vises en vens liste med venner, følgere og favoritter.
  1. Vælg den ven, som du vil tilføje, på listen. Denne spillers profil bliver vist.
  2. Vælg +Tilføj ven for at følge denne spiller. Denne person vises straks på din venneliste, men du vises som følger hos personen, indtil han eller hun også tilføjer dig som en ven.

Foreslåede venner

Øverst på din venneliste kan du se en kort liste med forslag til venner. Det er personer, som du kender eller har spillet med for nyligt, eller som er begyndt at følge dig. Der er også nogle af de brugere, som bidrager mest til communityet på Twitch. Denne liste er designet, så du hurtigt kan tilføje en af de foreslåede spillere som en ven eller fjerne en spiller fra listen med forslag.

En skærm viser en liste med forslag til venner.

Du kan bruge følgende kommandoer på listen med forslag:

• Vælg X for at skjule forslagene.
  • Vælg + (plus) for at føje en spiller til din venneliste.
  • Vælg (minus) for at angive, at du er Ikke interesseret.
  • Vælg Se mere for at få vist flere forslag.

Skift din relation til en ven

Sådan kan du ændre din relation til en ven fra Xbox-appen:

1. Vælg din ven fra din venneliste. Herefter vises vennens profil.
  2. Vælg Mere, og vælg derefter Skift venskab.
En skærm viser listen Venner med én valgt ven. Over oplysningerne om vennen vises en genvejsmenu med indstillingerne
  1. Vælg, om denne spiller skal være en ven eller en favorit. Du kan også ændre vennens tilladelse til at se dit faktiske navn. Eller du kan helt fjerne spilleren fra din venneliste.
Der vises en skærm, hvor du kan vælge en bestemt spiller som ven eller favorit eller fjerne denne ven.

Bemærk! Når du fjerner en ven fra din venneliste, bliver du som standard ikke fjernet fra denne persons venneliste. Hvis du ikke vil have, at denne spiller skal kunne se dine aktiviteter eller kommunikere med dig, kan du blokere spilleren.

Bloker eller rapportér en spiller

Du kan om nødvendigt vælge Bloker eller Anmeld for en spiller fra Xbox-appen. En spiller, der blokeres, kan ikke se dit aktivitetsfeed og kan ikke kommunikere med dig. Når du anmelder en spiller, gør du håndhævelsesteamet på Xbox opmærksom på en spiller, der generer dig. Du kan finde flere oplysninger i følgende vejledninger: