Fejlfind Game DVR på Windows 10

Oversigt

Hvis du har problemer med at optage gameklip med Game DVR på Windows 10, kan du få hjælp til at løse problemet på denne side.

Bemærk! Inden du går i gang med fejlfinding for at løse et eller flere af følgende problemer, skal du tjekke, at du har den nyeste version af Xbox-appen på Windows 10.

Brugere i EU og Korea, som anvender Windows 10 N eller Windows 10 KN, skal også installere Media Feature Pack til N- og KN-versionerne af Windows 10 for at kunne bruge denne funktion.

Fejlfinding

Hvordan optager jeg et spil, hvis det er i fuld skærm?

I pc-spil, der kører i fuld skærm (kaldes nogen gange "full-screen exclusive"), kan du ikke se spillinjen, men du kan bruge Windows-tasten + Alt + R til at starte og stoppe optagelser. Du kan se blinket på skærmen, når optagelsen starter og er færdig. Du kan også bruge Windows-tasten + Alt + G til at optage de sidste 30 sekunder (eller den tidsperiode, du har valgt), hvis du har slået baggrundsoptagelse til.

Hvis genvejene ikke virker i fuldskærmspil, skal du trykke på Win + G. Skærmen blinker to gange for at bekræfte, at spillet er genkendt. Derefter kan du køre spillet i fuld skræm igen og bruge Windows-tasten + Alt + R og Windows-tasten + Alt + G.

Hvad skal jeg gøre, hvis spillinjen og genvejene ikke virker?

• Tjek, at du har de seneste opdateringer på din Windows 10-pc. Vælg Indstillinger fra Start. Gå til Opdatering og sikkerhed, og vælg derefter Søg efter opdateringer.
  • Tjek indstillingerne for Game DVR: Vælg Indstillinger i Xbox-appen, og vælg derefter Game DVR. Sørg for, at Optag gameklip og skærmbilleder med Game DVR er indstillet til Til.
  • Når du spiller et spil, skal du trykke på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen. Når du ser en skærm, hvor du bliver spurgt, om du vil åbne spillinjen, skal du vælge Ja, dette er et spil.
  • Spillet kører muligvis i fuld skærm. Se Hvordan optager jeg et spil, hvis det er i fuld skærm? ovenfor.
  • Spillet blokerer muligvis brugerdefinerede tastaturgenveje. Se Hvorfor fungerer mine tilpassede genvejene til spillinjen ikke? nedenfor.
  • Sørg for, at du har de opdaterede grafikdrivere. Se Hardwarekrav til Game DVR på Windows 10.

Hvor er mine gameklip og skærmbilleder?

Du kan se, hvor dine optagelser er gemt, ved at åbne Xbox-appen, vælge Indstillinger og derefter vælge Game DVR. Vælg Åbn mappe under Gemmer skærmklip for at se dine optagelser i Stifinder.

Gameklip og skærmbilleder gemmes som standard i mappen Skærmklip i din videomappe. De kan flyttes til andre placeringer på din pc, dvs. til andre steder på din harddisk eller til eksterne drev.