Løs problemer med lyd i grupper og fejl i spil for flere spillere i Windows 10

Hvis du ikke kan høre dine venner i en Xbox Live-gruppe, eller hvis du ikke kan deltage i eller hoste et spil for flere spillere med Xbox Live på Windows 10, skal du prøve løsningerne på denne side.

På denne side

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-19T18:13:35.7543359+00:00

Løsning 2: Tjek NAT-typen

Tjek NAT-typen under fanen Netværk på skærmen Indstillinger i Xbox-appen, og se herunder, hvordan du foretager fejlfinding.

Sådan kan du tjekke NAT-typen:

1. Klik på ikonet Start, og åbn Xbox-appen.
  2. Vælg Indstillinger > Netværk.
  3. Tjek din NAT-type under Netværksstatus.

Hvorfor er NAT vigtigt?

Et diagram viser to Xbox-konsoller med forskellige NAT-typer. Du kan se, hvilke NAT-typer der kan spille med hinanden.
OPEN NAT MODERATE NAT STRICT NAT
Med en OPEN NAT-type kan du spille og være vært for (hoste) spil for flere spillere med personer, der har NAT på deres netværk, uanset hvilken NAT-type det er. Med en MODERATE NAT-type kan du spille spil for flere spillere med nogle personer. Men der kan være andre personer, som du ikke kan spille med, og du vil normalt ikke blive valgt som vært for en match. Med en STRICT NAT-type kan du kun spille spil for flere spillere med personer, der har en OPEN NAT-type. Du kan ikke blive valgt som vært for en match.

Foretag fejlfinding af NAT-typen

Din NAT-type kan have en af fire tilstande. Baseret på den viste type skal du klikke på det relevante link herunder for at se trinnene til fejlfinding af problemet.

Åben Hvis du har NAT-typen Åben, er problemet sandsynligvis ikke relateret til dit hjemmenetværk. Du burde kunne spille og hoste spil for flere spillere med personer, der har NAT på deres netværk, uanset hvilken NAT-type det er. Hvis problemet er, at du ikke kan høre eller høres af andre i en Xbox Live-gruppechat, skal du tjekke, om al din lydhardware (hovedtelefoner, mikrofon, højttalere) fungerer.

Du kan få hjælp til at løse problemer med Xbox-hovedtelefoner i Tilbehør: Hovedtelefoner.

Moderat eller Begrænset Hvis din NAT-type er enten Moderat eller Begrænset, kan du prøve at konfigurere et perimeternetværk (også kaldet DMZ) eller at omdirigere en port. Du kan kun bruge ét af disse løsningsforslag ad gangen. Du kan se instruktionerne til disse nedenfor.
Teredo is unable to qualify Hvis NAT-typen vises som Teredo is unable to qualify, skal du se Xbox-appens NAT-type på Windows 10 viser "Teredo is unable to qualify" for at løse problemet.

Aktivér funktionen til perimeternetværk (også kaldet DMZ) på din router

Funktionen Perimeternetværk (også kaldet DMZ) på en router bruges til at fjerne begrænsninger i forhold til internettet. Grundlæggende flytter det din enhed til et område uden for din netværksfirewall. Du burde kunne oprette forbindelse til Xbox Live, deltage i spil og hoste spil eller grupper, hvis du aktiverer perimeternetværksfunktionen på din router.

Bemærk! Det er vigtigt, at du bruger en statisk IP-adresse på pc'en, når du konfigurerer et perimeternetværk. Brug din routers funktion til DHCP-reservation, hvis den er tilgængelig, for at konfigurere en statisk IP-adresse. Hvis den ikke er tilgængelig, er du nødt til at konfigurere manuelle IP-indstillinger på din pc. Du kan kun placere én pc i det afskærmede perimeternetværk. Hvis du har flere pc'er, vil denne løsning kun løse problemet for den ene.

Vigtigt! Du må ikke bruge en kombination af indstillinger for omdirigering af port, UPnP og perimeternetværk. Hvis denne løsning ikke løser dit problem, skal du deaktivere perimeternetværk (DMZ), før du går til det næste trin.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du aktiverer og deaktiverer indstillingen for afskærmet perimeternetværk på din router, i vores forummer om netværkshardware (du finder disse oplysninger under overskriften "DMZ" for din router). Hvis vi ikke har indhold om din specifikke router, skal du se i dokumentationen til routeren. Instruktionerne henviser til en Xbox-konsol, men de gælder også for din pc.

Bemærk! Når du klikker på dette link, åbnes der et nyt browservindue, så du ikke mister det oprindelige sted, mens du leder efter oplysninger om, hvordan du konfigurerer din netværkshardware.

Vigtigt! Microsoft fraskriver sig et hvilket som helst ansvar, der måtte opstå som følge af din anvendelse af de tredjepartsvirksomheder, den software og de løsninger, tjenester og den undervisning, der er angivet på webstedet. Al software, alle løsninger, alle tjenester og al undervisning leveres, som den/de/det er og forefindes og uden garanti, medmindre andet er angivet af den relevante tredjepartsvirksomhed.

Når du har nulstillet routeren, skal du tjekke dine NAT-oplysninger for at se, om problemet et løst:

1. Klik på ikonet Start, og åbn Xbox-appen.
  2. Vælg Indstillinger > Netværk.
  3. Vælg Kontrollér igen under Netværksstatus.
    • Hvis din NAT-type vises som Åben, er det den bedste tilstand, og dit problem skulle være løst.
    • Hvis din NAT-type vises som Moderat, er det en god tilstand, men du kan opleve problemer, når du kommunikerer eller spiller med andre, der har typen Moderat eller Begrænset.
    • Hvis din NAT-type vises som Begrænset, vil det være den tilstand, der giver flest problemer, når du kommunikerer eller spiller med andre.
  4. Hvis du stadig oplever problemer, kan du prøve en løsning med omdirigering af porten. Du skal sørge for først at gendanne de forrige indstillinger på din pc.

Se Åbn netværksporte ved brug af omdirigering af port for at finde ud af, hvordan du gør dette.

Åbn netværksporte ved brug af omdirigering af port

Netværkshardwaren eller firewallen kan blokere kommunikationen med Xbox Live-serverne.

Hvis du har oprettet forbindelse til et netværk via din arbejdsplads eller din skole, skal du bede netværksadministratoren om at åbne følgende porte:

• Port 88 (UDP)
  • Port 3074 (UDP og TCP)
  • Port 53 (UDP og TCP)
  • Port 80 (TCP)
  • Port 500 (UDP)
  • Port 3544 (UDP)
  • Port UDP 4500 (UDP)

Hvis du har oprettet forbindelse til et hjemmenetværk, er du muligvis nødt til selv at åbne porte på din netværkshardware ved hjælp af portomdirigering.

Del 1: Angiv en statisk IP-adresse, eller skift til manuelle IP-indstillinger

Brug din routers funktion til DHCP-reservation, hvis den er tilgængelig, for at konfigurere en statisk IP-adresse. Hvis den ikke er tilgængelig, er du nødt til at konfigurere manuelle IP-indstillinger på din pc.

Konfigurer en DHCP-reservation i din router

Hvis du vil reservere en statisk IP-adresse til din pc i din netværkshardware, skal du gå til afsnittet for DHCP eller LAN på routeren og tilføje pc'ens MAC-adresse i afsnittet reserveret.

Vi har indsamlet oplysninger om, hvordan du aktiverer DHCP, for flere modeller af routere og gateways. Du kan finde flere oplysninger i vores forummer om netværkshardware. Her kan du få at vide, hvordan du konfigurerer og opdaterer din specifikke netværkshardware.

Bemærk! Når du bruger ovenstående link, åbnes et nyt browservindue, så du ikke mister det oprindelige sted, mens du leder efter oplysninger om, hvordan du konfigurerer din netværkshardware.

Hvis funktionen til DHCP-reservation ikke er tilgængelig på din router, er du nødt til at konfigurere manuelle IP-indstillinger på din Xbox.

Hent computerens IP-indstillinger

Før du åbner porte på netværkshardwaren og indstiller din computers statiske IP-adresse, skal du hente de aktuelle IP-indstillinger fra din pc:

1. Klik på ikonet Start, skriv cmd, og tryk derefter på Enter.
  2. Skriv ipconfig/all i kommandoprompten, og tryk derefter på Enter.
  3. Find netværksforbindelsen (søg f.eks. efter noget, der kaldes "Ethernet Adapter Local Area Connection" eller "Wireless Adapter Local Area Connection"). Skriv numrene på følgende elementer ned:
    • IPv4-adresse (eller IP-adresse)
    • Undernetmaske
    • Standardgateway
    • DNS-server(e)
  4. Find på en entydig IP-adresse til pc'en, og skriv den ned. En enkelt måde at gøre dette på er at forhøje det sidste tal i computerens IP-adresse med 10. Hvis computerens adresse f.eks. er 192.168.1.2, kan du bruge 192.168.1.12 som entydig IP-adresse til din pc.

Bemærk! Hver IP-adresse på netværket skal være entydig.

Nu skal du angive pc'ens IP-indstillinger.

Angiv statiske IP- og DNS-indstillinger for pc'en

1. Klik på ikonet Start, og åbn Indstillinger.
  2. Vælg Netværk og internet.
  3. Vælg Netværks- og delingscenter.
  4. Vælg Rediger indstillinger for netværkskort.
  5. Højreklik på den netværksforbindelse, du vil konfigurere, og vælg derefter Egenskaber.
  6. Vælg TCP/IPv4 (Internet Protocol Version 4), og vælg derefter Egenskaber. Dialogboksen Egenskaber for TCP/IPv4 (Internet Protocol Version 4) åbnes.
  7. Vælg Brug følgende IP-adresse under fanen Generelt. Skriv den IP-adresse, du har oprettet, i IP-adresse.
  8. Tryk på Tab-tasten for at placere markøren i Undernetmaske. Der angives automatisk en standardværdi for undernetmasken. Acceptér standardundernetmasken, eller skriv den undernetmaske, du vil bruge.
  9. Skriv IP-adressen til din standardgateway i Standardgateway.
  10. Skriv IP-adressen til din DNS-server i Foretrukken DNS-server. Hvis du vil bruge den lokale pc som den foretrukne DNS-server, skal du skrive IP-adressen til den lokale pc.
  11. Skriv IP-adressen til den eventuelle alternative DNS-server i Alternativ DNS-server. Hvis du vil bruge den lokale pc som en alternativ DNS-server, skal du skrive IP-adressen til den lokale pc.
  12. Vælg OK, og vælg derefter Luk.

Del 2: Åbn porte på routeren eller gatewayen

Åbn derefter porte på routeren eller gatewayen, så netværkshardwaren kan kommunikere med Xbox Live-serverne.

Sådan åbner du porte:

1. Åbn din webbrowser.
  2. På adresselinjen skal du skrive IP-adressen til din router eller gateway og derefter trykke på Enter. Her kan du se IP-standardadresserne på nogle producenter af routere og gateways:
    Belkin: 192.168.2.1
    Linksys by Cisco: 192.168.1.1
    D-Link: 192.168.0.1
    NETGEAR: 192.168.0.1. eller 192.168.1.1

Vi har indsamlet yderligere oplysninger om, hvordan du aktiverer omdirigering af port, for flere modeller af routere og gateways. Du kan finde flere oplysninger i vores forummer om netværkshardware og få at vide, hvordan du konfigurerer og opdaterer din specifikke netværkshardware. Hvis din producent ikke findes på listen, kan du se i dokumentationen eller på hardwareproducentens websted for at få hjælp til at finde IP-standardadressen.

3. Angiv dit brugernavn og din adgangskode (til routeren eller gatewayen), og vælg OK.

Bemærk! Hvis du ikke kender dit standardbrugernavn og din standardadgangskode, skal du finde dem i hardwareproducentens dokumentation.

4. Når du er logget på, kan du se konfigurationssiden til routeren eller gatewayen.
  5. Åbn følgende porte:
    • Port 88 (UDP)
    • Port 3074 (UDP og TCP)
    • Port 53 (UDP og TCP)
    • Port 80 (TCP)
    • Port 500 (UDP)
    • Port 3544 (UDP)
    • Port UDP 4500 (UDP)
    • Vælg et portnummer mellem 49152 og 65535. Hvis du ikke vil vælge et, skal du bare bruge 60209 (skriv portnummeret ned til brug i Del 3).

Vigtigt! Du må ikke bruge en kombination af indstillinger for omdirigering af port, UPnP og perimeternetværk (også kaldet DMZ). Hvis du tidligere aktiverede funktionen til perimeternetværk på din router, skal du deaktivere perimeternetværk, før du prøver denne fremgangsmåde.

Vigtigt! Microsoft fraskriver sig et hvilket som helst ansvar, der måtte opstå som følge af din anvendelse af de tredjepartsvirksomheder, den software og de løsninger, tjenester og den undervisning, der er angivet på webstedet. Al software, alle løsninger, alle tjenester og al undervisning leveres, som den/de/det er og forefindes og uden garanti, medmindre andet er angivet af den relevante tredjepartsvirksomhed.

Del 3: Angiv en statisk Teredo-port

1. Højreklik på ikonet Start, og vælg derefter Kommandoprompt (administrator).
  2. Kør følgende kommando fra kommandoprompten i administratortilstand:

netsh interface Teredo set state client clientport=[the number you chose/60209]

Når du har åbnet de nødvendige porte på din router eller gateway, og du har oprettet din Teredo-tunnel, skal du tjekke dine NAT-oplysninger igen for at se, om problemet er løst:

1. Klik på ikonet Start, og åbn Xbox-appen.
  2. Vælg Indstillinger > Netværk.
  3. Vælg Kontrollér igen under Netværksstatus.
    • Hvis din NAT-type vises som Åben, er det den bedste tilstand, og dit problem skulle være løst.
    • Hvis din NAT-type vises som Moderat, er det en god tilstand, men du kan opleve problemer, når du kommunikerer eller spiller med andre, der har typen Moderat eller Begrænset.
    • Hvis din NAT-type vises som Begrænset, vil det være den tilstand, der giver flest problemer, når du kommunikerer eller spiller med andre.

Hvis du stadig oplever problemer, kan du prøve at aktivere løsningen med perimeternetværk (også kaldet DMZ). Du skal sørge for først at gendanne de forrige indstillinger på din pc. Se Aktivér funktionen til perimeternetværk (også kaldet DMZ) på din router for at finde ud af, hvordan du gør dette.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du sende feedback til os via linket Har du stadig problemer? Send os feedback under Netværk i Xbox-appen.