Sådan kan du se dine venners aktiviteter i Xbox-appen på Windows 10

Aktivitetsfeed giver dig mulighed for at se og kommentere dine venners seneste gennemførelser og gameklip.

Du kan se alle dine venners seneste aktiviteter via appen AktivitetsfeedStart-skærmen i Xbox-appen, eller du kan se aktivitetstidslinjen for en enkelt af dine venner på vennens profilside.

Se aktiviteter fra startskærmen

Når du åbner Xbox-appen, er Start-skærmen den første skærm, der vises. På startskærmen kan du hurtigt se, hvad dine venner har lavet, siden sidste gang du loggede på.

Startskærmen i Xbox-appen

Fra Aktivitetsfeed på startskærmen kan du se og kommentere dine venners seneste gennemførelser og gameklip. Brug følgende ikoner til at kommunikere med en ven og interagere med vennens indlæg.

Et nærbillede viser følgende knapper i Xbox-appen: Synes om, Del og Skriv en kommentar samt hammerikonet, som du kan bruge til at rapportere ting, du finder upassende.
  1. Vælg hjerteikonet for at "synes godt om" et indlæg. Vis dine venner, at det er godt gået, når de låser en gennemførelse op. Eller angiv, at du synes godt om deres gameklip.
En skærm viser, at én af dine venner har låst en gennemførelse op i et spil. De fire knapper forneden giver dig mulighed for at synes godt om noget, dele og skrive en kommentar samt rapportere ting, du finder upassende.
  1. Du kan dele en anden persons aktiviteter i dit aktivitetsfeed eller i en meddelelse, som du sender. Det gør du ved at vælge cirkelikonet med tre små cirkler.
På denne meddelelsesskærm kan du angive modtagernes gamertags og en meddelelse om en vens gennemførelse.
  1. Brug feltet Skriv en kommentar til at skrive en meddelelse, som vises til alle dem, der ser din vens aktivitetsfeed.
En gennemførelsesskærm med en kommentar fra en ven. Kommentaren

Brug hammerikonet nederst til højre i et indlæg til at rapportere et upassende eller stødende indlæg.

Meddelelsesvinduet i Xbox-appen, hvor du kan rapportere upassende eller stødende adfærd.

Se aktiviteter fra en vens profil

Du kan få vist en bestemt vens aktivitetsfeed ved at søge efter vennen eller vælge vennen på din venneliste. Dobbeltklik derefter på din vens gamertag for at åbne vennens profilside. Du kan se din vens aktivitetsfeed på profilsiden, og her kan du også se, hvad din ven har foretaget sig, siden sidste gang du besøgte profilen.

Vinduet Aktivitetsfeed, som du kan se, når du besøger en anden brugers profil.