Hvad er et gamertag?

Dit gamertag er dit onlinealias til Xbox. Det repræsenterer dig, når du spiller spil og deler med andre i Xbox-communityet. Vi opretter et gamertag for dig, når du logger på Xbox den første gang. Hvis du ikke kan lide dit gamertag, kan du ændre det gratis én gang.

• Hvis du vil ændre dit gamertag på din pc, skal du åbne Xbox-appen og vælge dit gamerbillede for at åbne din profil. Gå derefter til Tilpas > Skift gamertag, og følg instruktionerne.
  • Hvis du vil ændre det på din Xbox One, skal du vælge Venner og klubber > Min profil > Tilpas profil > Skift gamertag og følge instruktionerne.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du ændrer dit gamertag, i Sådan skifter du dit Xbox-gamertag.