Fordele ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10

Du behøver ikke at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på en Windows 10-enhed. Der er bl.a. følgende fordele ved at have appen kørende, mens du spiller:

• Se, hvem der er online – du kan invitere dem til at spille med dig.
  • Se dine gennemførelser i spillet.
  • Send og modtag beskeder til og fra venner, mens du spiller.
  • Brug spilstreaming til at spille på en anden enhed.
  • Modtag beskeder om aktiviteter.
  • Tag øjebliksbilleder fra dit spil, eller optag video med Game DVR.

Hvis du vil have en oversigt over Xbox-appen, skal du se Beskrivelse af Xbox-appen.