Sådan henter du opdateringer til software og drivere til din Windows 10

Hvis du sørger for at holde din enhed opdateret, sikrer du, at du hele tiden kører den seneste software og de seneste hardwaredrivere, da vi regelmæssigt løser kendte problemer.

Sådan søger du efter de seneste opdateringer til din Windows 10-baserede enhed:

1. Tryk på Windows-knappen på din enhed eller på tastaturet, eller vælg Windows-ikonet i nederste venstre hjørne på hovedskærmen.
  2. Vælg Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed.
  3. Vælg Søg nu under fanen Windows Update for at se, om der findes opdateringer til din enhed.
  4. Når opdateringerne er blevet downloadet, skal du vælge Installér nu for at starte installationen.
  5. Følg installationen. Vi anbefaler, at du genstarter din enhed, så de seneste opdateringer kan træde i kraft. Sørg for, at du gemmer og lukker eventuelle åbne apps, inden du genstarter.

Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding af problemer med skærm eller lyd, skal du se Foretag fejlfinding af problemer i forbindelse med lyd eller billede på Windows 10.

Hvis du har problemer med at køre et spil, skal du se Mit spil starter ikke, eller det fryser, på Windows 10.

Hvis du har brug for flere oplysninger, eller har brug for hjælp til andre enhedsrelaterede problemer, skal du besøge Windows 10-communityformmet.