Hardwarekrav til Game DVR på Windows 10

Hvis du vil optage gameklip med Game DVR på Windows 10, skal pc'ens skærmkort understøtte en af disse kodere:

• Intel Quick Sync H.264
  • NVidia NVENC
  • AMD VCE

Hvis du vil tjekke, hvilket skærmkort der sidder i din pc, skal du gå til søgefeltet på proceslinjen og søge efter "enhedshåndtering". Udvid Skærmkort i Enhedshåndering.

Skærmkort, der understøtter Intel Quick Sync, omfatter:

• Intel HD Graphics 4200 eller nyere
  • Intel Iris Graphics 5100 eller nyere

Skærmkort, der understøtter NVidia NVENC, omfatter:

• GeForce 600-serien eller nyere, men ikke:
    • GeForce 605
    • GeForce GT 610
    • GeForce GT 620
    • GeForce GT 625
    • GeForce GT 630 (nogle modeller vil muligvis fungere)
    • GeForce GT 640
    • GeForce GT 645
    • GeForce GT 730 (nogle modeller vil muligvis fungere)
  • GeForce 600M-serien eller nyere, men ikke:
    • GeForce 610M
    • GeForce GT 620M
    • GeForce GT 625M
    • GeForce GT 630M
    • GeForce GT 635M
    • GeForce GT 640M LE (nogle modeller vil muligvis fungere)
    • GeForce GTX 670M
    • GeForce GTX 675M
    • GeForce 705M
    • GeForce 710M
    • GeForce 720M (nogle modeller vil muligvis fungere)
    • GeForce 800M
    • GeForce 820M
    • GeForce 910M (nogle modeller vil muligvis fungere)
    • GeForce 920M (nogle modeller vil muligvis fungere)
  • Quadro 410
  • Quadro K-serien eller nyere
  • Quadro KM-serien eller nyere

Skærmkort, der understøtter AMD VCE, omfatter:

• A-series 5000 eller nyere APU'er
  • Radeon HD7700-serien
  • Radeon HD7800-serien
  • Radeon HD7900-serien
  • Radeon HD8570 til 8990
  • Radeon R5 240 / R7 240 / R7 250 / R7 250E / R7 250X / R7 265 / R9 270 / R9 270X / R9 280 / R9 280X
  • Radeon R5 330 / R5 340 / R7 340 / R7 350 / R7 370 / R9 370 / R9 370X
  • Radeon RX 460, RX 470, RX 480
  • Mobile Radeon HD 77x0M til HD 7970M
  • Mobile Radeon HD 8000-serien
  • Mobile Radeon Rx M2xx-serien
  • Mobile Radeon R5 M330 til Radeon R9 M380 og Radeon R9 M390
  • FirePro-kort med 1. generations GCN eller nyere
  • Radeon HD 7790 / HD 8770
  • Radeon R7 260 / R7 260X / R9 290 / R9 290X / R9 295X2
  • Radeon R7 360 / R9 360 / R9 390 / R9 390X
  • Mobile Radeon R9 M280X
  • Mobile Radeon R9 M385 / R9 M385X

Du kan til enhver tid tage et skærmbillede af dit spil. Også selvom du ikke har et af disse skærmkort.

Hvis din pc ikke kan optage gameklip, vises en meddelelse som denne, hvis du forsøger på det:

Denne PC opfylder desværre ikke hardwarekravene for optagelse af klip.

Hvis det er tilfældet, skal du gøre et af følgende:

• Få den nyeste driver til dit aktuelle skærmkort (hvis din pc har mere end ét skærmkort, skal du sørge for, at driverne er opdateret for begge)
  • Installer et af de skærmkort, der er angivet her

Hvis din pc har flere skærmkort, og kun ét af dem understøtter Game DVR, skal du sørge for, at du bruger den skærm, der er forbundet med dette kort, når du optager dit spil.

Hvis du har et understøttet skærmkort, hvis driver er opdateret, og du stadig ikke kan optage spil, skal du åbne Feedback Hub (en Windows 10-app) og tilføje feedback, så vi kan undersøge det.