Hardwarekrav til Game DVR på Windows 10

Hvis du vil optage gameklip med Game DVR på Windows 10, skal du have et af følgende videokort:

• AMD: AMD Radeon HD 7700-serien, HD 7700M-serien, HD 8500-serien, HD 8500M-serien, R9-serien og R7-serien eller nyere.
  • NVIDIA: GeForce 600-serien eller nyere, GeForce 800M-serien eller nyere, Quadro Kxxx-serien eller nyere.
  • Intel: Intel HD Graphics 4200 eller nyere, Intel Iris Graphics 5100 eller nyere.

Hvis du vil tjekke, hvilket videokort der sidder i din pc, skal du gå til søgefeltet på proceslinjen og søge efter "Enhedshåndtering". Udvid Skærmkort i Enhedshåndering.

Hvis din pc ikke kan optage gameklip, får du vist en af følgende meddelelser:

Denne PC opfylder desværre ikke hardwarekravene for optagelse af klip. Få mere information i indstillingerne til spillinjen.

Denne PC opfylder desværre ikke hardwarekravene for optagelse af klip. Få mere at vide.

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser, betyder det, at du skal opgradere dit videokort for at optage gameklip. Du kan til enhver tid tage et skærmbillede af dit spil. Også selvom du ikke har et af disse videokort.