Brug batterierne til spil- og opladningssættet

Indsæt batterierne, der fulgte med dit spil- og opladningssæt til Xbox One, i den trådløse Xbox One-controller, og oplad dem ved hjælp af det opladerkabel, du fik med sættet.

Indsæt batterierne

1. Åbn lågen til batteribåsen.
  2. Indsæt de genopladelige Xbox One-batterier med kontaktsiden først, og sørg for, at de har kontakt med forbindelsespunkterne i båsen. Batteriet er designet, så det kun kan indsættes i denne retning.
  3. Sæt lågen til batteribåsen på igen.

Oplad batteriet

1. Sæt opladerkablet i USB-porten foran på controlleren.
  1. Sæt den anden ende af opladerkablet i en USB-port på din Xbox One.
  1. Tænd din Xbox One-konsol, hvis den er slukket. Konsollen skal tændes, efter controlleren er tilsluttet, ellers bliver batteriet ikke opladet. Derefter kan du slukke den igen, hvis du foretrækker det.

Indikatoren på opladerkablet lyser gult for at angive, at batteriet oplades. Når indikatoren lyser hvidt, er batteriet opladet.

Du kan bruge controlleren til at spille, mens batterierne oplades. Din controller overfører alle signaler via kablet, indtil det frakobles. Når batterierne er fuldt opladet, kan du være tilsluttet konsollen med opladerkablet uden at bruge batteristrøm eller beskadige batterierne.

Du kan også oplade batteriet ved at tilslutte controlleren og opladerkablet til en USB-strømkilde og bruge andre USB-certificerede kabler. Opladningstiderne kan dog variere.

Andre batterier

Du kan bruge AA-standardbatterier (LR6) i din trådløse controller til Xbox One, og du kan også bruge genopladelige AA-batterier (LR6). Almindelige genopladelige batterier oplades ikke i controlleren. Andre batterier skal genoplades med den metode, der anbefales af producenten.

Fejlfinding

Det er en god ide at rengøre batterikontakterne en gang imellem med en tør klud eller isopropylalkohol og en vatpind. Brug ikke vand eller kemikalier, som kan beskadige kontakterne.

Hvis LED-indikatoren på opladerkablet ikke lyser, skal du tjekke, om batteriet sidder korrekt, og at kablet sidder korrekt i controlleren og konsollen.

Hvis batteriet stadig ikke oplades, kan det være defekt. Se Løs problemer med batterierne til spil- og opladningssættet til Xbox One.

Se produktmanualen til Xbox One for at få vigtige sikkerheds- og sundhedsoplysninger om batterier til din trådløse controller til Xbox One.