Juster Kinect-sensorens vinkel

Juster vinklen på Kinect-sensoren til den bedste vinkel for optagelse af hele dit brugbare spilleområde. Når vinklen er indstillet, behøver du ikke justere den igen, medmindre du flytter sensoren eller ændrer dit spilleområde.

Trinnene på denne side til justering af vinklen på din sensor er en del af den indledende konfiguration af Kinect. Hvis du foretrækker det, kan du køre hele proceduren til konfiguration af Kinect igen (som omfatter yderligere trin, f.eks. trin til kalibrering af mikrofonen). Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect.

Bemærk! Sørg for, at Kinect til er markeret.

6. Vælg Jeg har flyttet min Kinect-sensor, eller jeg har problemer med Kinect under Fejlfinding.
  1. Når du er på skærmen "Hvor er dit gulv?", skal du vippe Kinect-sensoren ved at holde den bagerste del af sensorens base og flytte toppen af Kinect'en. Når du er færdig, skal du vælge Jeg kan se gulvet.

Bemærk!

• Hvis Kinect'en kan se nok af gulvet, sender den en lydtest til dig. Ellers bliver du bedt om at flytte sensoren igen. Vælg Kontrollér igen for at fortsætte.
  • Rør ikke forsiden af sensoren.
  • I modsætning til Kinect til Xbox 360, som kan justeres automatisk, kan Kinect-sensoren til Xbox One kun justeres manuelt.
  • Du kan se, hvordan du anbringer sensoren på den bedste placering, i Placering af Kinect til Xbox One.
Bemærk! Hvis du vil starte forfra på denne procedure, skal du fravælge Kinect til og gå tilbage til Trin 1. Sørg for at vælge Kinect til igen, når du fortsætter.