Sådan kan du tildele en konto til en trådløs Xbox One-controller

Du kan danne et par med din Microsoft-konto og din trådløse controller til Xbox One, så du kan styre konsollen. Dette er især vigtigt, hvis der er flere brugere og controllere, som er aktive på samme tid. Når du parrer din konto med den trådløse controller, sikrer du, at alle brugerne får den bedst mulige oplevelse og de gennemførelser, som de har klaret.

Hvis du har brug for hjælp til at synkronisere controlleren trådløst med konsollen, inden du tildeler en profil, skal du se Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol.

Hvis du vil tildele en konto til en controller, skal du gøre følgende:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Enheder og tilbehør under Kinect og enheder.
  5. Vælg controlleren. Den konto, der i øjeblikket er tildelt denne controller, er vist.
  6. Hvis du vil tildele controlleren til en anden konto, skal du vælge den konto, som den i øjeblikket er tildelt.
  7. Vælg Tildel til nogen.
  8. Vælg den konto, du vil tildele controlleren til.

Herefter dannes der et par mellem controlleren og denne konto.

Hvis du bruger flere controllere, kan du finde ud af, hvilken controller en specifik bruger har fået tildelt, ved at se, hvornår brugeren kan styre det, der sker på skærmen. Der er ingen LED-indikatorer på controlleren eller konsollen (som der er på Xbox 360), for der kan være op til otte controllere tilsluttet en Xbox One på samme tid.