Sådan rengør du Kinect-sensorens linse

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at rengøre linsen på din Kinect-sensor. Men hvis linsen på din sensor er snavset eller fedtet, er det vigtigt at rengøre linsen uden at beskadige den. På denne side beskrives det, hvordan du gør.

Løsninger

Brug først en blød børste til rengøring af linser til at fjerne støv og små partikler af snavs. Tør derefter linsen af med en ren mikrofiberklud i forsigtige, cirkulære bevægelser.

Bemærk! Brug en mikrofiberklud, der er beregnet til at rengøre linser.

Hvis snavs eller fingeraftryk ikke kan fjernes med mikrofiberkluden, kan du bruge et linserengøringsmiddel, der er beregnet til at rengøre kameralinser eller briller. Spray rengøringsmidlet på kluden (ikke direkte på Kinect-linsen).

Bemærk! Når du bruger et linserengøringsmiddel til at rengøre linsen på din Kinect-sensor, skal du ikke anvende midlet direkte på linsen. Du skal i stedet spraye rengøringsmidlet på mikrofiberkluden og derefter tørre linsen på Kinect-sensoren af ved hjælp af forsigtige, cirkulære bevægelser.