Tilslut en trådløs controller til Xbox One til din konsol

Det er nemt at tilslutte en trådløs controller til din Xbox One-konsol. Det tager kun nogle få minutter.

Video: Tilslut en trådløs controller på Xbox One S eller Xbox One

Se videoen Tilslut en trådløs controller på Xbox One S eller Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

På denne side

Tilslut controlleren ved hjælp af konsollens tilslutningsknap

1. Tænd for Xbox One-konsollen.
  2. Sæt AA-batterier (eller genopladelige batterier fra spil- og opladningssættet til Xbox One) i controlleren. Se Brug AA-batterier i din trådløse controller til Xbox One.
  3. Tænd for controlleren ved at trykke på Xbox-knappen og holde den nede, indtil controlleren tændes. Xbox-knappen er den store runde knap midt på controlleren. Xbox-knappen  blinker for at angive, at controlleren endnu ikke er tilsluttet en konsol. Hvis Xbox-knappen  lyser konstant, er controlleren allerede tilsluttet.

Bemærk! Hvis du ikke kan tænde for controlleren, skal du tjekke, om batterierne virker. Hvis du bruger genopladelige batterier, skal du sørge for, at de er opladet.

4. Tryk på tilslutningsknappen på konsollen, og slip den.
    • På Xbox One S er tilslutningsknappen en lille rund knap, der findes under tænd/sluk-knappen på forsiden.
  • På den originale Xbox One er tilslutningsknappen en lille rund knap, der er på siden på højde med diskskuffen.
  1. Inden for 20 sekunder skal du trykke på og holde den sorte tilslutningsknap bag på controlleren, indtil Xbox-knappen på controlleren blinker hurtigt nogle få gange for at angive, at den søger efter konsollen. Når controlleren er tilsluttet, lyser knappen konstant. (Tilslutningsknappen er en lille rund knap, der er placeret øverst på controlleren, når du holder den i hænderne).

Din controller er nu tilsluttet din konsol. Gentag denne procedure for hver ekstra controller, du vil tilføje.

Bemærk!

Tilslut controlleren ved hjælp af et "USB til mikro-USB"-kabel

Hvis du har et mikro-USB-kabel eller et spil- og opladningssæt til Xbox One, kan du tilslutte controlleren til konsollen ved at forbinde controlleren og konsollen med mikro-USB-kablet. På denne måde kan du også bruge controlleren som en kabeltilsluttet controller, selvom der ikke sidder et batteri i den. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut opladerkablet for at bruge din trådløse controller til Xbox One uden batterier.