Tilslut et USB-kabel for at bruge din trådløse controller til Xbox One uden batterier

Hvis din controller afbrydes, skal du se Den trådløse controller til Xbox One afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse i stedet for denne artikel.

Med et tilsluttet USB-kabel konverteres den trådløse controller til en kabeltilsluttet controller. Der fulgte et kabel med din controller, men du kan bruge de fleste USB-certificerede kabler, som har et micro-USB-stik i den ene ende og et USB-stik i fuld størrelse i den anden. Det anbefales, at du bruger det opladerkabel, der fulgte med spil- og opladningssættet til Xbox One. Andre kablers ydeevne kan variere.

LED-indikatoren på kablet til spil- og opladningssættet lyser ikke, fordi der ikke er noget batteri at oplade.

Controllerfunktionerne får ikke strøm fra almindelige alkalinebatterier, mens du bruger controlleren som en kabeltilsluttet controller.

Tilslut din controller til konsollen

Sæt micro-USB-stikket i controlleren, og sæt den anden ende i Xbox One-konsollen.

Xbox One S
Xbox One S
Original Xbox One
Original Xbox One