Tilslut et chatheadset til Xbox One til en trådløs controller til Xbox One

Det er nemt at tilslutte dit chatheadset til Xbox One til din trådløse controller til Xbox One. Du skal blot udføre de trin, der er angivet nedenfor.

Bemærk!

• 3,5-mm chatheadsettet til Xbox One kan benyttes med den trådløse controller til Xbox One, hvis den har et stik på 3,5 mm, eller hvis den kombineres med en adapter til Xbox One Stereo-hovedtelefoner.
  • Chatheadsets til Xbox understøttes ikke, når der er oprettet forbindelse til en pc via Bluetooth.

Antal Xbox-controllere, der kan tilsluttes samtidig

Platform

Via Xbox trådløst og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Understøttes ikke

Windows 10

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Kun trådløs controller til Xbox – 1

Bemærk! Kræver Jubilæumsopdatering til Windows 10 og trådløs controller til Xbox med Bluetooth

Windows 8.1

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Windows 7

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Du kan få hjælp til fejlfinding i forbindelse med dit chatheadset i Fejlfinding i forbindelse med chatheadsettet til Xbox One. Du kan finde tip til fejlfinding i forbindelse med gruppechat i Løs problemer med lyden i grupper på Xbox One.

Sådan tilslutter du dit Xbox One-chatheadset til din trådløse Xbox One-controller:

1. Indsæt headsettets lyddongle i bunden af controlleren.

Bemærk! Sørg for, at du indsætter justeringsbenene i styrehullerne på hver side af stikket.

1. Pres godt på lyddonglen, indtil den klikker på plads.
  2. Juster højden af headsettets høretelefon ved at skubbe den op eller ned, så den sidder behageligt.
  3. Drej mikrofonarmen, så enden er tæt på din mund.