Tilslut kompatible hovedtelefoner til Xbox One

Bemærk!

• Hovedtelefoner kan kun tilsluttes den trådløse controller til Xbox One. De kan ikke tilsluttes til traditionelle controllere (kabeltilsluttede) fra tredjepartsproducenter.
  • Xbox One-konsollen understøtter ikke Bluetooth-funktionen. Hovedtelefonerne kan ikke tilsluttes konsollen via Bluetooth.

På denne side

Tilslut dine hovedtelefoner direkte til en trådløs Xbox One-controller med en 3,5-mm port

Hvis du har en trådløs controller til Xbox One med en 3,5-mm port, kan du tilslutte hovedtelefoner, der har et standardstik på 3,5 mm, direkte til controlleren. 3,5 mm-stikket er et lille, rundt stik i bunden af controlleren. Du kan se, hvordan du justerer lydindstillingerne, i Brug chat-hovedtelefoner med Xbox One. Se Standarder for lydstik nedenfor, hvis du vil have flere oplysninger om 3,5-mm-standarderne.

Tilslut dine hovedtelefoner til adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner

Uanset hvilken type trådløs controller til Xbox One du har, kan du tilslutte en adapter til Xbox One-stereohovedtelefoner til controlleren i den rektangulære udvidelsesport i bunden af controlleren. Derefter kan du tilslutte et kompatibelt 3,5-mm lydstik til stereohovedtelefonadapteren.

Bemærk!

• Nogle tredjepartsprodukter leveres med en stereohovedtelefonadapter, der ser anderledes ud en den adapter til Xbox One Stereo-hovedtelefonen, der fremstilles af Microsoft, men de fungerer alle på samme måde.
  • Du kan kun tilslutte Xbox 360-chathovedtelefoner ved hjælp af stereohovedtelefonadapteren, hvis du bruger en "2,5 mm til 3,5 mm"-konverter, som følger med adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner. Dette adapterkabel følger ikke med stereohovedtelefonerne til Xbox One.

Tryk på chatlydknappen på stereohovedtelefonadapteren, indtil du kun hører chatlyd. Chatlydknappen er knappen nederst til venstre på adapteren, når du holder controlleren i hånden.

Hvis du har hovedtelefoner til stereochat, skal du tilslutte det til lydudgangen på tv'et, skærmen eller konsollen. Du kan styre lydstyrken ved hjælp af knapperne på hovedtelefonerne. De to primære stiktyper er RCA-kabler og det optiske S/PDIF-lydkabel.

Stereohovedtelefoner med RCA-kabler

Tilslut RCA-kablerne fra hovedtelefonerne eller hovedtelefonernes basestation til lydudgangene (audio-out) på dit tv. Enden af RCA-kablerne indeholder et rundt stik, hvor der stikker noget ud i midten.

Bemærk!

• Dit tv skal have enten en RCA-lydudgang eller et hovedtelefonstik på 3,5 mm. Hvis du bruger hovedtelefonstikket på 3,5 mm, skal du købe et 3,5 mm mini-til-RCA-adapterkabel.
  • Xbox One-stereohovedtelefoner og andre spilhovedtelefoner bruger et enkelt lydkabel på 3,5 mm til både chat og spil. Disse hovedtelefoner tilsluttes direkte til stereohovedtelefonadapteren.
  • Andre spilhovedtelefoner bruger to 3,5 mm-lydkabler. Det ene kabel har som regel et grønt stik. Dette stik bruges til spillyden. Det andet kabel har et pink stik. Dette stik bruges til chatlyden på en pc. Disse hovedtelefoner leveres ofte med en adapter, der kombinerer begge stik. Det er dog ikke alle kablerne, der bruger CTIA-hovedtelefonstandarden. Dette kan gå ud over ydeevnen og kvaliteten. Du kan finde flere oplysninger i næste afsnit, Standarder for lydstik.

Stereohovedtelefoner med S/PDIF-lydkabel (optisk)

Tilslut hovedtelefonernes optiske S/PDIF-kabel (Sony/Philips Digital Interface Format) bag på tv'et, skærmen eller konsollen. S/PDIF-kablet tilsluttes et rektangulært stik på dit tv.

Standarder for lydstik

Det er ikke alle audioindgange på 3,5 mm, der anvender den samme standard. Der er to standarder for audioindgange:

• CTIA (Cellular Telecommunications Industry Association) og
  • OMTP (Open Mobile Terminal Platform).

Hvis du bruger OMTP-hovedtelefoner, vil du sandsynligvis opleve problemer med lyd eller chat. Hvis dine foretrukne hovedtelefoner eller dine høretelefoner bruger OMTP-standarden, kan du købe en adapter, der konverterer til CTIA. Disse adaptere fås i mange elektronikbutikker.

Følgende billeder viser forskellen mellem CTIA- og OMTP-standarderne. CTIA-standarden har mikrofondelen af stikket tættere på enden af kablet, mens OMTP-standarden har jordforbindelsen tættest på enden af kablet.

CTIA:

1. Mikrofon
  2. Jord
  3. Højre lydkanal
  4. Venstre lydkanal

OMTP:

1. Jord
  2. Mikrofon
  3. Højre lydkanal
  4. Venstre lydkanal

Ikke-kompatible hovedtelefoner

Følgende hovedtelefoner er ikke kompatible med stereohovedtelefonadapteren til Xbox One:

• Mad Catz Tritton Warhead-hovedtelefoner
  • Mad Catz Tritton Primer-hovedtelefoner (Mad Catz har en adapter til Primer-hovedtelefoner, som konverterer audioindgangen fra 2,5 mm til 3,5 mm. Kontakt Mad Catz for at få support).
  • De trådløse Xbox 360-hovedtelefoner og de trådløse Xbox 360 Bluetooth-hovedtelefoner
  • Hovedtelefoner med dette 2,5 mm-stik virker ikke pga. stikformatet. Dette stik indeholder en lang, rund pind i midten af stikket, som ikke kan indsættes i adapteren til Xbox One-stereohovedtelefonerne.

Du kan finde flere oplysninger i Konfigurer og brug adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner.

Bemærk! Hvis du vil kunne chatte i spil, skal du have et Xbox Live Gold-abonnement.