Tilslut din Kinect-sensor til din Xbox One S- eller den originale Xbox One-konsol

Xbox One S-konsol

Hvis du vil tilslutte dine Xbox One Kinect-sensor til den nye Xbox One S-konsol, skal du bruge en Xbox Kinect-adapter. Få flere oplysninger underSådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol.

Original Xbox One-konsol

Hvis du vil tilslutte din Kinect-sensor til en original Xbox One-konsol, skal du blot sætte Kinect-sensorkablet i bagsiden af Xbox One-konsollen som vist på følgende tegning.

Bemærk! Kablet til Kinect-sensoren er 3 meter langt. Der findes i øjeblikket ikke et længere kabel, så placer din Xbox One og Kinect-sensor tæt nok sammen, til at sensoren kan tilsluttes.