Din trådløse controller til Xbox One slukkes

Oversigt

Din trådløse controller til Xbox One kan blive slukket efter en længere periode uden aktivitet. (Controlleren er slukket, hvis Xbox-knappen ikke lyser). Hvis du er passiv i et spil, når controlleren slukkes (eller får "timeout"), får du en meddelelse om, at forbindelsen til controlleren er afbrudt, og du bliver bedt om at tænde controlleren igen, så spillet ved, at du er klar til at spille.

Bemærk! Hvis din controller slukkes gentagne gange eller får afbrudt forbindelsen (Xbox-knappen blinker konstant, og styrefunktionerne reagerer ikke), kan du prøve løsningerne i Den trådløse controller til Xbox One afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse.

Løsning

Den trådløse controller til Xbox One er designet til at slukke eller få "timeout" efter 15 minutter uden aktivitet. Dette gøres for at spare på batteriet.

Du kan tænde den trådløse controller igen ved at holde Xbox-knappen på controller nede, indtil knappen lyser.

Hvis den trådløse controller slukkes hurtigere end normalt, skal du tjekke batterierne for at sikre dig, at de sidder korrekt, og at den trådløse controller ikke mister strøm.