Sådan kan du tilpasse en trådløs controller til Xbox One med appen Xbox-tilbehør

Oversigt

Du tilpasse din trådløse Xbox One-controller ved hjælp af appen Xbox-tilbehør på din konsol, så du får mere præcision, når du spiller. Hvis du f.eks. vil have, at den højre udløser skal være til venstre, kan du bytte rundt på udløserne. Hvis du vil bruge B-knappen som højre kantknap, kan du også gøre det. På denne side gennemgår vi nogle af de unikke muligheder i appen.

Hvis du vil tilpasse en trådløs Xbox Elite-controller, skal du se Brug appen Xbox-tilbehør til at konfigurere din trådløse Xbox Elite-controller.

Bemærk! Du kan ikke konfigurere en standardcontroller i Windows 10-versionen af appen Xbox-tilbehør.

Tabellen nedenfor viser forskellene på at bruge appen Xbox-tilbehør med den trådløse Xbox One-controller og med den trådløs Xbox Elite-controller.

Trådløs Xbox Elite-controller Trådløs controller til Xbox One
Trådløs Xbox Elite-controller Trådløs controller til Xbox One
Trådløs standardcontroller til Xbox One
Trådløs standardcontroller til Xbox One
Knaptilknytning Elite Xbox One og standard-Xbox One
Foretag ny tilknytning af controllerknapper
Foretag ny tilknytning af samme knap flere gange

Tilknyt kontrolpadler til knapper

Skift styrepinde
Skift udløsere
Inverter Y-akse for styrepinde
Knaptilknytning understøttes på Windows 10-pc'er Alle funktioner
Hardwareindstillinger
Juster styrepinds følsomhed

Juster udløsers følsomhed

Juster vibrationsmotorer

Juster lysstyrke for Xbox-knap

Konfigurationsstyring
Maks. antal konfigurationer pr. bruger** 256 1
Konfigurationer gemmes på controller*** 2
Synkroniser konfigurationer til skyen***

Brugerdefinerede navne til konfigurationer

Forudindstillede konfigurationer fra førstepartsudgivere

Fra november 2015:
*Elite: kan tilpasses fuldstændigt; standard: kun skift af knapper
**Standard: 1 pr. bruger, pr. konsol
*** Standard: ikke tilgængelig, gemt på konsol

På denne side

Sådan får du appen

Appen Xbox-tilbehør er forudinstalleret på både Xbox One S og den originale Xbox One. Gå til Mine spil og apps, og søg efter Xbox-tilbehør.

Når du har åbnet appen Xbox-tilbehør, skal du se Sådan konfigureres din controller nedenfor.

Bemærk! Du kan ikke konfigurere en standardcontroller i Windows 10-versionen af appen Xbox-tilbehør.

Sådan konfigureres din controller

Når du har installeret og åbnet appen Xbox-tilbehør, vises controlleren og en menu, hvor du kan konfigurere den. Vælg Indstil for at komme i gang

I konfigurationsmenuen kan du gøre følgende:
  1. Vælg indstillingerne for hurtig ændring af de analoge knapper, så du kan gøre ting som at bytte rundt på styrepinde eller udløsere eller invertere akserne for styrepindene.
  2. Vælg Knap-tilknytning for at tilknytte de ikke-analoge knapper.

Knap-tilknytning

Du kan ændre knapperne på to måder. Du kan enten vælge den knap, du vil ændre, på rullemenuen, og derefter vælge den knap, du vil ændre den til. Eller du kan holde den knap, du vil ændre, trykket ned, og derefter trykke på den knap, du vil ændre den til.

Billedet af controlleren viser hele tiden din konfiguration. Hvis du ændrer mange knapper, kan du se hele den nye konfiguration på en gang. Hvis din controller endnu ikke er tilpasset, og den er angivet til standardindstillingerne, vises der ikke nogen ændringer her.

Bemærk!

• Hvis du har tilsluttet mere end én controller, kan du se alle controllerne, når du åbner appen Xbox-tilbehør. Panorer fra venstre til højre, og vælg den controller, du vil tilpasse. Hvis der er flere brugere, der er logget på, vises de tildelte profiler over controlleren.
  • For at sikre, at din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol hele tiden virker korrekt, skal controlleren altid have knaptilknytninger, der kan bruges som A-knappen og B-knappen. Ellers kan du tilpasse controlleren, som du vil.

Sådan nulstiller du konfigurationen af controlleren

Du kan nulstille konfigurationen af controlleren ved at følge disse trin:

1. Åbn appen, og vælg Indstil.
  2. Vælg Knap-tilknytning.
  3. Vælg Gendan standardindstillinger. Dette vil gendanne den oprindelige konfiguration af controlleren.