Indstillinger for Xbox One-enheder og -tilbehør

Med Xbox One kan du få vist og angive den person, der er tilknyttet en enhed, som f.eks. en controller eller hovedtelefoner.

Tilknyt eller par hovedtelefoner eller en controller med en specifik person

Sådan parres en enhed med en specifik person:

1. Gå til startskærmen, og rul til venstre for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.

2. Rul til Indstillinger, og vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg Enheder og tilbehør under Kinect og enheder.
  4. Vælg den enhed, du vil parre med en bestemt person, og tryk på A -knappen.
  5. Vælg Tildel til nogen, find den profil, du vil bruge, og som er logget på, og vælg derefter Vælg denne person.