Trådløs Xbox Elite-controller – kompatibilitet

Xbox One-konsoller og tilbehør

Den trådløse Xbox Elite-controller er kompatibel med alle Xbox One-konsoller. Alt Xbox One-tilbehør er kompatibelt med den trådløse Xbox Elite-controller, herunder hovedtelefoner, spil- og opladningssættet, chatpads m.m.

Windows 7 og senere versioner

Den trådløse Xbox Elite-controller er også kompatibel med pc'er, der kører Windows 7 eller senere versioner. Hvis du vil tilslutte controlleren til en pc, skal du bruge det medfølgende USB-kabel eller bruge den trådløse Xbox-adapter til Windows (kun Windows 10).

Bemærk! Appen Xbox-tilbehør, hvor du kan tilpasse controllerens funktioner og knap-tilknytninger, er kun tilgængelig i Windows 10. Du kan finde flere oplysninger i Brug appen Xbox-tilbehør til at konfigurere din trådløse Xbox Elite-controller.