Trådløs Xbox Elite-controller – funktioner

Vores mål har været at skabe en førsteklasses controller, som kan bruges af gamere, der deltager i konkurrencer. Den trådløse Xbox Elite-controller er designet i samarbejde med professionelle spillere. Her får du en controller, der giver dig mulighed for at udnytte hele dit potentiale, og som kan tilpasses til din særlige spillestil. Du får en præcision og hastighed, der kan give dig den afgørende fordel i spillet – og en controller, der føles, som om den er skræddersyet til netop dig.

I denne video kan du se mere om funktionerne på den trådløse Xbox Elite-controller.

Indhold i æsken til Elite-controlleren

Se video om indholdet af æsken med Elite-controlleren. Bemærk! Videoen findes kun på engelsk.