Alt om den trådløse Xbox Elite-controller

På denne side

Lær den trådløse Elite-controller at kende

Trådløs Xbox Elite-controller
Få alt det at vide, som du har brug for, om den avancerede trådløse Xbox Elite-controllers funktioner.

Trådløs Xbox Elite-controller – komponenter
Få en liste over alle de komponenter, der findes i æsken med den trådløse Xbox Elite-controller.

Trådløs Xbox Elite-controller – kompatibilitet
Få oplysninger om den trådløse Xbox Elite-controllers kompatibilitet med alt fra konsoller til tilbehør og operativsystemer.

Sådan konfigurerer og bruger du Elite-controlleren

Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol
Tilslut en trådløs controller til din Xbox One-konsol på et øjeblik. Få alle oplysningerne.

Sådan kan du tilslutte en trådløs Xbox One-controller til en pc
Den trådløse controller til Xbox One kan bruges til at spille Xbox-spil på din pc, når den er tilsluttet via et micro-USB-kabel. Få mere at vide.

Sådan får du appen Xbox-tilbehør til den trådløse Xbox Elite-controller
Se, hvordan du får appen Xbox-tilbehør til den trådløse Xbox Elite-controller på Xbox One-konsollen og Windows 10.

Brug appen Xbox-tilbehør til at konfigurere din trådløse Xbox Elite-controller
Se, hvordan du konfigurer din trådløse Xbox Elite-controller med appen Xbox-tilbehør.

Sådan kan du skifte dele på din trådløse Xbox Elite-controller
Se, hvordan du skifter de ombyttelige dele på din trådløse Xbox Elite-controller, så du kan spille ligesom profferne.

Sådan kan du låse kontrolpadlerne på din trådløse Xbox Elite-controller
Hvis du får brug for at sætte dit spil på pause og lægge din trådløse Xbox Elite-controller fra dig, kan du låse kontrolpadlerne. Få at vide, hvordan du gør det.

Løs problemer med den trådløse Elite-controller

Den trådløse controller til Xbox One afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse
Find løsninger, hvis du ikke kan synkronisere din Xbox One-controller med konsollen, eller du ikke kan opretholde forbindelsen mellem controlleren og Xbox One.

Løs problemer med opdateringen af din Xbox One-controller
Se, hvordan du løser problemer med at opdatere din Xbox One-controller og adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner.

Den trådløse controller til Xbox One kan ikke tændes
Løs problemet, når din trådløse controller til Xbox One ikke kan tændes.

Din trådløse controller til Xbox One slukkes
Få hjælp til fejlfinding, hvis din trådløse controller til Xbox One slukkes.

Løs problemer med knapperne på Xbox One-controllere
For hjælp til knapperne og de ombyttelige dele på din Xbox One-controller eller din trådløse Xbox Elite-controller.

Løs problemer med udløserne på den trådløse Xbox Elite-controller
Se, hvordan du løser problemer med og tilpasser udløserne på din trådløse Xbox Elite-controller, så du får et endnu bedre gameplay.

Udskift din trådløse Elite-controller eller dens dele

Få service til din trådløse Xbox Elite-controller
Få hjælp til at udskifte de dele, der kan tages af, på din trådløse Xbox Elite-controller eller hele controlleren.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Alt om den trådløse Xbox Elite-controller", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?