Sådan tjekker du batteriniveauet på din Xbox One-controller

Sådan finder du batteriindikatoren

Du kan når som helst tjekke batteriniveauet på din Xbox One-controller. Batteriindikatoren vises øverst til højre på skærmen på Xbox One-konsollen.

Bemærk! Hvis du bruger flere controllere, viser batteriindikatoren kun status for den controller, hvor du har trykket på Xbox-knappen.

Sådan læser du batteriindikatoren

Alkalinebatterier eller genopladelige batterier

Uanset om du bruger alkalinebatterier eller genopladelige batterier (herunder de genopladelige batterier fra Spil- og opladningssæt til Xbox One), viser batteriindikatoren, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Hvis batterierne er ved at løbe tør for strøm og skal udskiftes eller oplades, er ikonet på skærmen rødt.

Bemærk! Det varierer efter batteritype og -mærke, hvor nøjagtig angivelsen af opladningen er.

Opladning

Hvis du oplader de genopladelige Xbox One-batterier, viser batteriindikatoren med en animation, at batterierne i controlleren oplades.

Traditionel kabelforbindelse

Når du bruger et USB-kabel til at tilslutte controlleren til konsollen, viser batteriindikatoren et stik over batteriet.