Sådan får du appen Xbox-tilbehør til den trådløse Xbox Elite-controller

Hvis du selv vil bestemme, hvordan knapper og kontrolelementer på din trådløse Xbox Elite-controller skal konfigureres, skal du bruge appen Xbox-tilbehør.

Få appen Xbox-tilbehør på Xbox One-konsollen

Med appen Xbox-tilbehør kan du tilpasse din trådløse Xbox Elite-controller på din Xbox One-konsol. Appen Xbox-tilbehør blev automatisk installeret sammen med konsolopdateringen fra november 2015. Du kan åbne appen ved at gå til Mine spil og apps og søge efter Xbox-tilbehør.

Få appen Xbox-tilbehør på en pc med Windows 10

Hvis du vil tilpasse din trådløse Xbox Elite-controller på en pc med Windows 10, skal du bruge appen Xbox-tilbehør. Du kan få den gratis app ved at gå til Windows Store og søge efter Xbox-tilbehør.

Bemærk! Appen Xbox-tilbehør er ikke tilgængelig i tidligere versioner af Windows.

Hvis du har brug for hjælp til at bruge appen eller tilpasse din controller, skal du se Brug appen Xbox-tilbehør til at konfigurere din trådløse Xbox Elite-controller.