Sådan kan du låse kontrolpadlerne på den trådløse Xbox Elite-controller

Lås kontrolpadlerne på din Elite-controller

Se videoen "Lock the paddles of your Elite controller". Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Hvis du lægger din controller fra dig, kan du låse kontrolpadlerne for at undgå, at der bliver trykket på dem ved et uheld. Du skal blot dobbelttrykke på den grønne knap til trådløs binding. Controllerens motor vibrerer et par gange for at bekræfte handlingen. Du kan låse kontrolpadlerne op ved at dobbelttrykke på knappen til trådløs binding igen. Controlleren vibrerer én gang for at bekræfte.

Bemærk! De andre knapper bliver ikke påvirket, når du låser kontrolpadlerne.