Sådan kan du skifte de dele, der kan tages af, på den trådløse Xbox Elite-controller

De ombyttelige dele på din trådløse Xbox Elite-controller omfatter venstre og højre styrepind, D-blokken og de fire kontrolpadler bag på controlleren. De ombyttelige dele er fremstillet af stærkt, holdbart stål og har en magnet, så de sidder godt fast på controlleren.

Vigtigt!

• Du kan selv vælge, hvor mange af kontrolpadlerne du vil bruge – dem alle, nogle af dem eller slet ingen. Det giver dig mulighed for at spille på lige netop den måde, du vil.
  • Du bør opbevare de ombyttelige dele, som du ikke bruger, i en æske eller et andet sikkert sted, så du ikke mister dem.
  • Brug kun ombyttelige dele, som er leveret med din trådløse Xbox Elite-controller eller via en licenseret tredjepartspartner. Hjemmelavede dele eller dele, der ikke er godkendt/licenseret, er ikke beregnet til at blive brugt med controlleren – og disse dele kan beskadige controlleren.