Sådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol

På denne side

Oversigt: Sådan bruger du en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol

Hvis du vil bruge din nuværende Xbox One Kinect-sensor med en ny Xbox One S-konsol, skal du have en Xbox Kinect-adapter. Denne adapter giver dig mulighed for at tilslutte din Xbox One Kinect-sensor til Xbox One S-konsollen.

Bemærk! Xbox 360 Kinect-sensoren er ikke kompatibel med Xbox One.

Video: Xbox Kinect-adapter til Xbox One S

Se videoen Xbox Kinect-adapter til Xbox One S. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan får du en Kinect-adapter

Xbox One S Kinect Adapter kan købes i Microsoft Store eller andre butikker, der forhandler den.

Et tilbud til personer med en Kinect-sensor, der opgraderer fra Xbox One, blev afsluttet i marts 2017.

Sådan bruger du Kinect-adapteren med en Xbox One S-konsol

Trin 1: Konfigurer adapteren

1. Sæt strømledningen i strømforsyningen.
  2. Indsæt det runde stik fra strømforsyningen i Kinect-hubben.
  3. Indsæt Kinect-sensorkablet i Kinect-hubben.
  4. Indsæt det medfølgende USB-kabel i Kinect-hubben. Nu er du klar til at slutte adapteren til konsollen.

Trin 2: Slut adapteren til Xbox One S-konsollen

1. Indsæt USB 3.0-kablet i den venstre USB-port med teksten "Kinect" på bagsiden af konsollen. Din Kinect-sensor er nu klar til at blive konfigureret på konsollen.
  2. Du bør sikre, at din Kinect-sensor og Kinect-adapter ikke er placeret direkte oven på konsollen.
  3. På konsollen skal du rulle til venstre til Guide og vælge Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger, og rul ned til Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect, og følg instruktionerne for at konfigurere sensoren.
Diagram over Kinect-installationen med Kinect-adapteren på Xbox One S

Fejlfinding af Kinect-adapteren

Der kan være flere forskellige årsager til, at Kinect-sensoren ikke svarer, eller at den slukker, når du prøver at bruge Kinect-adapteren. Prøv disse løsninger for at løse problemet:

• Tjek, at din Kinect-sensor er slået til i konsolindstillingerne. Gå til Indstillinger > Alle indstillinger > Kinect.
  • Sluk og tænd for konsollen. Nogle gange skal forbindelsen mellem sensoren og konsollen nulstilles. Det kan du gøre ved at udføre en hård genstart af konsollen ved at holde tænd/sluk-knappen inde i fem sekunder, indtil konsollen lukkes. Tag strømforsyningen ud af konsollen, og vent i et minut, inden du tilslutter strømforsyningen igen og genstarter konsollen.
  • Kontrollér forbindelserne for sensoren og adapteren for at sikre, at de er tilsluttet korrekt.
  • Du bør sikre, at Kinect-sensoren og adapteren ikke er placeret direkte oven på konsollen.
  • Adapteren skal være tilsluttet strøm for at kunne overføre Kinect-oplysninger til konsollen. Kontrollér strømforsyningen til adapteren for at se, om LED-indikatoren er tændt. Hvis du stadig har problemer med strømmen, efter at du har kontrolleret strømforsyningen, kan du nulstille strømforsyningen til Kinect-adapteren ved at tage netledningen ud i 10 sekunder og sætte den til igen bagefter.
    • Hvis lyset i strømforsyningen til Kinect-adapteren ikke er tændt, kommer der ikke strøm til strømforsyningen. Prøv en anden stikkontakt. Hvis det ikke hjælper at skifte stikkontakt, skal du udskifte adapteren.
    • Hvis lampen på strømforsyningen lyser orange, betyder det, at adapteren er i standbytilstand, og at den venter på svar fra konsollen. Sluk og tænd for konsollen igen.
    • Hvis lampen på strømforsyningen lyser hvidt, betyder det, at der er strøm, og at sensoren er aktiv. Hvis du slukker og tænder konsollen, skulle det også løse problemer med en sensor, der ikke reagerer, selvom den får strøm.