Findes der et længere kabel, jeg kan bruge til at tilslutte min Kinect-sensor til min Xbox One-konsol?

Løsning

Hvis du har en Xbox One S:

Hvis du vil bruge din Kinect med en Xbox One S-konsol, skal du have Xbox Kinect-adapteren. Du kan få lidt ekstra længde ud over det 3-meters kabel, der fulgte med sensoren.

Hvis du vil vide mere om Kinect-adapteren, skal du se Sådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol.

Hvis du har en original Xbox One:

I øjeblikket findes der ikke en forlængerledning til Kinect-sensoren til Xbox One. Hvis det kabel på 3 meter, der fulgte med din sensor, ikke er langt nok, anbefaler vi, at du indretter dit spilleområde på en ny måde ved at flytte sensoren og konsollen tættere på hinanden.

Bemærk! Du skal ikke prøve at ændre Kinect-kablet. Det kan medføre en sikkerhedsrisiko og påvirke ydeevnen i Kinect-sensoren og Xbox One-konsollen. Xbox Kinect-adapteren virker ikke med den originale Xbox One.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du indretter dit spilleområde, under Indret dit Kinect-spilleområde med Xbox One.