Kinect-sensoren til Xbox One vælger en død genstand som spiller

Når Kinect-sensoren til Xbox One udfører den første scanning, kan den opfatte et møbel, en lampe eller en anden større genstand i synsfeltet som en spiller. I eksempelvinduet vises genstanden med et gamertagnavn ud for genstanden i stedet for en person med gamertagget.

Løsning

Hvis din Kinect-sensor vælger en død genstand som spiller, kan det være en god ide at flytte genstanden uden for sensorens synsfelt (hvis det er muligt) eller at omkalibrere Kinect-sensoren.

Sådan omkalibrerer du sensoren:

1. Gå til startskærmen, og rul til venstre for at åbne guiden.
  2. Rul ned til Indstillinger, og vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg Kinect under Kinect og enheder.
  4. Vælg Jeg flyttede min Kinect-sensor eller Jeg har problemer med Kinect.
  5. Fuldfør konfigurationstrinnene for Kinect-sensoren.