Din Kinect-sensor bliver ikke genkendt af din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol.

Du har tilsluttet Kinect-sensoren til din Xbox One-konsol ved hjælp af Kinect-kablet, og sensorens strøm-LED-lys er tændt. Men konsollen fungerer ikke. Når du tjekker Kinect-skærmen fra Kinect og enheder, står der, at sensoren ikke er tilsluttet. Når det sker, betyder det, at selvom din sensor er tændt, kan den ikke genkendes af din konsol.

Bemærk! Hvis meddelelsen "Kinect er ikke tilsluttet" vises, og sensorens strøm-LED-lys ikke er tændt, er problemet, at din sensor ikke bliver tændt. Du kan få hjælp til at foretage fejlfinding af dette problem i Din Kinect-sensor til Xbox One kan ikke tændes.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek, at Kinect-sensoren er korrekt tilsluttet til Xbox One-konsollen med kablet

1. Fjern din Kinect-sensor, og tilslut den derefter igen.
    • Hvis du har en Xbox One S
      1. Bag på konsollen skal du tage kablet til Kinect-adapteren ud af USB-porten.
  1. Sørg for, at Kinect-kablet sidder ordentligt fast i Kinect-adapteren, og at strømledningen til adapteret er tilsluttet.
  2. Tilslut USB-kablet fra Kinect-adapteren i den første USB-port (den ud for HDMI-portene).

Bemærk! Din Kinect bliver kun genkendt, når den er tilsluttet den første USB-port på konsollens bagside. De andre USB-porte på konsollen kan ikke bruges med Kinect.

Du bør sikre, at din Kinect-sensor og Kinect-adapter ikke er placeret direkte oven på konsollen.

• Hvis du har en original Xbox One
    1. Bag på konsollen skal du tage kablet ud af Kinect-sensorens port.
  1. Sæt kablet i Kinect-sensorens port igen.
  1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect under Kinect og enheder.
  5. Der kan gå op til to minutter, før sensoren kan genkendes.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er tændt under Kinect-indstillingerne

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect under Kinect og enheder.
  5. Tjek, at Kinect til er valgt.

Løsning 3: Nulstil Kinect-sensorens forbindelse til Xbox One-konsollen

1. Sluk konsollen ved at holde Xbox-knappen  foran på konsollen nede i 10 sekunder.
  2. Tag konsollens strømkabel ud.
  3. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af Xbox One-konsollen.
  4. Sæt stikket til konsollen i igen.
  5. Tryk på Xbox-knappen  på konsollen for at tænde din Xbox One.
  6. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  7. Vælg Indstillinger.
  8. Vælg Alle indstillinger.
  9. Vælg Kinect under Kinect og enheder.
  10. Tilslut Kinect-sensoren bag på konsollen, og vent i op til to minutter på, at den genkendes.

Bemærk! Hvis sensoren skal opdateres, viser skærmen, at en opdatering er i gang.

Hvis løsningerne ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.