Din Kinect-sensor til Xbox One kan ikke tændes

Oversigt

Hvis du har problemer med din Kinect-sensor til Xbox One, skal du kontrollere, at sensoren er tændt. Den er tændt, hvis Xbox-logoet på forsiden af sensoren lyser.

Hvis Xbox-logoet på forsiden af sensoren ikke lyser, eller hvis det lyser, og din konsol fortæller dig, at sensoren ikke er tilsluttet, skal du udføre fejlfindingstrinnene på denne side.

Bemærk!

Løsninger

Din Kinect-sensor er ikke tilsluttet

Hvis din Xbox One-konsol ikke genkender din Kinect-sensor, vises der ikke video i Kinect-indstillingerne, og du kan ikke se indstillingen Brug Kinects mikrofon til chat i menuen Indstillinger i guiden.

Indstillingen

Hvis du kan se dette, skal du prøve disse løsninger:

• Tjek, at stikket i enden af Kinect-kablet er sat korrekt i Kinect-porten på bagsiden af konsollen.
  • Hvis stikket er sat korrekt i, skal du tage det ud, vente 10 sekunder og derefter sætte det i igen.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte konsollen.

Din Kinect-sensor er slået til i menuen Indstillinger

Sådan kan du tjekke, om din sensor er tændt:

1. Rul til venstre fra startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect.
  6. Tjek, at Kinect til er valgt.

Nulstil Kinect-sensorens forbindelse

Benyt følgende fremgangsmåde for at nulstille Kinect-sensorens forbindelse:

1. Sluk Xbox One-konsollen ved at holde Xbox-knappen på forsiden af konsollen nede i ti sekunder, indtil konsollen slukkes helt.
  2. Tag konsollens strømkabel ud.
  3. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen.
  4. Sæt konsollens strømkabel i igen.
  5. Tryk på Xbox-knappen på konsollen for at tænde den.
  6. Rul til venstre fra startskærmen for at åbne guiden.
  7. Vælg Indstillinger.
  8. Vælg Alle indstillinger.
  9. Vælg Kinect og enheder.
  10. Vælg Kinect.
  11. Tilslut Kinect-sensoren på bagsiden af konsollen, og vent i fem sekunder på, at konsollen genkender den.

Bemærk! Hvis sensoren skal opdateres, viser skærmen, at en opdatering er i gang.

Opdater din Kinect-sensor

Hvis du ikke har oprettet forbindelse til Xbox Live for nylig, skal Xbox One-konsollen muligvis opdateres. Hvis du vil opdatere konsollen, skal du forbinde den til Xbox Live via en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.

Når din konsol har forbindelse til Xbox Live, installeres eventuelle tilgængelige opdateringer automatisk. Når opdateringerne er installeret, kan du teste din Kinect-sensor og eventuelt udføre disse trin igen.

Hvis din Kinect-sensor ikke var tilsluttet, da din konsol blev opdateret, skal du udføre disse trin for at opdatere din sensor:

1. Rul til venstre fra startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect.
  6. Tjek, at Kinect til er valgt.
  7. Bemærk! Hvis din sensor skal opdateres, fortæller denne skærm, at den opdateres. Det tager ca. 2 minutter. Hvis skærmen ikke fortæller, at der udføres en opdatering, er din sensor allerede opdateret.

Anmod om en reparation, hvis ingen af disse løsninger løser problemet

Hvis du stadig ikke kan tænde din Kinect-sensor, skal den repareres. Se Få din Xbox One-konsol eller Kinect-sensor repareret for at få oplysninger om, hvordan du anmoder om en reparation.