Tip til konfiguration af din Kinect med Xbox One

På denne side beskrives et par vigtige ting, der er gode at vide, før du konfigurerer din Kinect-sensor.

Video om kalibrering af Kinect-mikrofon

Se videoen om kalibrering af Kinect-mikrofonen. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Løsninger

Skal jeg bruge Kinect med Xbox One?

For at du kan få alle fordele i Xbox One, anbefaler vi, at du bruger Kinect-sensoren sammen med konsollen. Men det er ikke obligatorisk.

Bemærk! Når din Kinect-sensor er tilsluttet korrekt til Xbox One-konsollen, kan du tænde eller slukke sensoren:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Kinect og enheder.
    5. Vælg Kinect.
    6. Vælg Kinect til eller Kinect fra.

Du kan finde flere oplysninger i Sådan tænder og slukker du for din Kinect-sensor til Xbox One.

Giv Kinect-sensoren et "pusterum"

Ligesom din konsol har Kinect-sensoren brug for plads til luft og ventilatorer for at bevare den optimale driftstemperatur. Der skal være god plads i området omkring din sensor, og du må ikke dække lufthullerne.

Rør ikke forsiden af sensoren, når du placerer den

På forsiden af Kinect-sensoren er der to kameraer (et VGA-kamera og et infrarødt kamera) samt infrarøde sensorer. På samme måde som de kameraer, der er integreret i nogle af dine andre enheder, fungerer de bedst, når linsen ikke er snavset, så undgå at røre ved forsiden af sensoren.

Du kan se, hvordan du placerer sensoren korrekt, under Juster Kinect-sensorens vinkel.

Brug talekommandoer med Kinect

Kinect-mikrofonen er designet til at høre alt i dit spilleområde. Men lyde fra andre apparater, højttalere, ventilatorer eller personer, der taler, kan forstyrre Kinect-mikrofonen. I disse situationer kan Kinect'en måske ikke genkende dine talekommandoer. Du kan finde flere oplysninger i Kalibrer mikrofonen på din Kinect-sensor.

Sundhed og sikkerhed i forbindelse med Kinect

Følg sundheds- og sikkerhedsretningslinjerne for Kinect til Xbox One for at få mest muligt ud af din Kinect-sensor på en sikker måde. Få mere at vide om blænding, el-sikkerhed m.m.