Kalibrer mikrofonen på din Kinect-sensor

Oversigt

Mikrofonen på din Kinect-sensor skal kalibreres, så den kan høre dig, selvom der er støj i dit spilleområde. Det er nemt at gøre – for sensoren klarer det meste af arbejdet for dig.

Sådan kalibrerer du mikrofonen

1. Skru op for lydstyrken på dine TV-højttalere, så den er højere end det niveau, du normalt bruger, når du ser film og serier. Sørg samtidig for, at der er stille i rummet.
  2. Start kalibreringsprocessen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Kinect og enheder.
    5. Vælg Kinect.
    6. Vælg Kinect kan ikke høre mig under Fejlfinding.
    7. Vælg Start lydkontrol.

Kalibreringen udfører to test:

• Kontrollér baggrundsstøjen: Kinect'en registrerer støjniveauet fra omgivelserne i dit spilleområde. Hvis niveauet er for højt, viser sensoren en meddelelse, hvor du blive bedt om at tjekke støjen i rummet. Når du har dæmpet eller fjernet baggrundsstøjen, skal du genstarte kalibreringen.
    • Højttalerens lydsstyrke: Xbox One afspiller en række toner, som Kinect'en bruger til at kalibrere lydafspilningsniveauet. Hvis tonerne er for lave, bliver du bedt om at skrue op for højttalernes lydstyrke. Hvis lydniveauerne er høje nok, får du en meddelelse om, at lydtjekket er blevet gennemført uden problemer.
  3. Hvis testene lykkes, kalibrerer Kinect-sensorens mikrofon sig selv. Dette sker automatisk, så du behøver ikke at gøre noget på dette trin. Det bør kun tage nogle få sekunder at fuldføre selvkalibreringen.

Når kalibreringen er fuldført, kan Kinect-sensoren høre dig.

Bemærk! Hvis lydkalibreringen mislykkes tre gange i træk, kan du enten trykke på B-knappen for at prøve at udføre kalibreringen igen eller prøve at udføre den igen senere. Prøv igen, når du er klar. Start med trin 2, og gentag fremgangsmåden ovenfor.