Løs problemer med batterierne til spil- og opladningssættet til Xbox One

Hvis dine genopladelige Xbox One-batterier ikke oplades, når du tilslutter den trådløse Xbox One-controller til konsollen med et USB-kabel, er batterierne muligvis brugt op (dette sker for alle genopladelige batterier). Et genopladeligt batteris levetid afhænger af, hvor ofte du genoplader det. Hvis du genoplader batteriet ofte, holder det ikke så længe, som hvis du kun bruger controlleren lejlighedsvis.

Men udfør følgende test, inden du udskifter batterierne.

Test kablet

Tjek, om begge ender af kablet sidder korrekt.

Prøv med et andet kabel. Et kabel kan i visse tilfælde kortsluttet, eller det kan være modtageligt for interferens.

Spil- og opladningssættet til Xbox One bruger et "USB til micro-USB"-standardkabel. Du kan bruge ethvert "USB til micro-USB"-kabel til at teste, om problemet skyldes kablet.

Rengør batterikontakterne

Tag batteriet ud, og rens batterikontakterne med en tør klud eller isopropylalkohol og en vatpind. Brug ikke vand eller kemikalier, som kan beskadige kontakterne.

Test den trådløse controller

Indsæt AA-batterier i controlleren, og prøv derefter at teste controlleren.

Prøv at bruge nogle andre genopladelige Xbox One-batterier.

Hvis controlleren virker med andre batterier eller AA-batterier, skyldes problemet ikke controlleren.

Garanti på Xbox One-tilbehør

Du kan finde flere oplysninger om garantien for Xbox One-konsoller og -tilbehør på Produktgaranti: Xbox One-konsol.