Placering af Kinect til Xbox One

En del af den samlede Kom godt i gang med Xbox One.

Du opnår den bedste ydeevne, hvis du placerer Kinect-sensoren et sted, hvor den kan se hele din krop.

Bemærk! Rør ikke forsiden af sensoren. Fingermærker kan gøre det sværere for Kinect'en at se dig.

Anbring Kinect-sensoren, hvor den kan se dig

Her er et par tip til, hvordan du skal placere din Kinect-sensor:

• Placer sensoren nær kanten af et plant og stabilt underlag.
  • Placer sensoren mellem 0,6 og 1,8 meter fra gulvet – jo højere, jo bedre. Den bedste position er 15 cm over tv'et.
  • Undgå at placere sensoren i direkte sollys eller inden for 0,3 meter fra højttalere.
  • Placer din Kinect så tæt på underlagets kant, som du har det godt med, og sørg for, at der ikke er nogen genstande, der blokerer synsfeltet.
  • Sensoren må ikke placeres direkte oven på konsollen.
  • Pas på, at du ikke kommer til at tabe sensoren.

Du skal ikke tænke på at vippe kameraet endnu. Når du er klar til at justere kameraets vinkel, skal du se Juster Kinect-sensorens vinkel.