Muligheder for at montere Kinect-sensoren til Xbox One

Oversigt

Kinect-sensoren er designet til at stå på en hylde lige over eller under dit tv. Hvis du ikke kan finde den rigtige placering til sensoren, kan du prøve at montere Kinect'en et andet sted ved hjælp af monteringsløsningen fra tredjepartsproducenten PDP.

Sensorbeslaget er designet specifikt til Kinect-sensoren til Xbox One, og det kan fås på alle Xbox One-markeder.

Sensorbeslaget fra PDP leveres med et privatlivscover, der kan bruges til at dække Kinect-kameraet, når du ikke vil have, at kameraet skal kunne se dig, men gerne vil kunne bruge kamera- og stemmekommandoerne. Bemærk! Du kan slå Kinect'en fra via Kinect-indstillingerne.

Hvor kan jeg købe sensorbeslaget?

Beslaget burde kunne købes de fleste steder, hvor de forhandler Xbox One-produkter. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

Monter sensorbeslaget

Inden du går i gang, skal du gennemgå sensorbeslagets funktioner, så du lærer dem at kende.

1. Stativskrue: Dette er en universalskrue til kamerabeslaget, der bruges til at montere Kinect-sensoren på beslaget.
  2. Teleskoparm: Denne arm kan justeres, så den passer til bredden på de fleste tv-apparater.
  3. Udløserknap til teleskoparm: Tryk på denne knap for at justere armen.
  4. Hængsel med skraldemekanisme: Dette bruges til at fastgøre beslaget på toppen af dit tv.

Benyt følgende fremgangsmåde til at montere beslaget:

1. Sæt beslaget fast det ønskede sted oven på dit tv. Dette skal du gøre, inden du monterer sensoren på beslaget.
  2. Juster teleskoparmen, så den passer til dit tv. Det gør du ved at trykke på udløserknappen og flytte armen ind eller ud, indtil beslaget sidder godt fast (men ikke alt for stramt).
  3. For at sikre, at beslaget sidder godt og stabilt fast på tv'et, skal du justere hængslet med skraldemekanismen, indtil beslaget sidder så godt som muligt.

Bemærk! Hvis beslaget ikke sidder ordentligt fast, skal du prøve at justere armen og hængslet på en anden måde.

4. Monter Kinect-sensoren ved at skrue den fast på beslaget som vist nedenfor.

Brug privatlivscoveret

Hvis du vil bruge det medfølgende kameracover, skal du sætte det på Kinect-sensoren som vist nedenfor, så det blokerer sensorens RGB- og IR-kameraer.

Få hjælp til sensorbeslaget

Dette sensorbeslag sælges ikke af Microsoft. Du kan få hjælp til beslaget hos producenten.

Bemærk!

• Kinect-sensorbeslaget til Xbox One kan ikke bruges til Kinect'en til Xbox 360.
  • Kinect-beslaget til Xbox 360 kan ikke bruges til Kinect'en til Xbox One.
  • Du kan bruge andre kamerabeslag, der har en universalkameraskrue, men disse er ikke designet specifikt til Kinect-sensoren, så deres stabilitet og egnethed kan variere. Det er din egen vurdering, om du vil bruge dem.