Få service til din trådløse Xbox Elite-controller

Udskift dele, der kan tages af

• Hvis du har mistet nogle af de dele, der kan tages af, skal du bestille reservedele online i Xbox Online Service Center.
  • Tjek mulighederne hos licenserede tredjeparter.

Hvis de dele, der kan tages af, ikke fungerer korrekt, skal du have udskiftet din controller.

Udskift din controller

Inden du anmoder om en nye controller, skal du tjekke fejlfindingsemnerne i Alt om den trådløse Xbox Elite-controller. Mange problemer med den trådløse Xbox Elite-controller kan løses ved hjælp af disse emner.

Vigtigt! Hvis du er nødt til at sende din trådløse Xbox Elite-controller til vores servicecenter, skal du ikke sende de dele, der kan tages af/ombyttes, sammen med controlleren. De vil ikke blive returneret til dig. Behold alle ombyttelige D-blokke, kontrolpadler og styrepinde. Du modtager en ny controller uden disse dele, så du skal bruge de originale dele til den nye controller.

Gå til Xbox Online Service Center for at anmode om en ny trådløs Xbox Elite-controller.