Brug chatheadsettet med Xbox One

Når du har tilsluttet dit Xbox One-chatheadset til din trådløse Xbox One-controller, kan du bruge det til chat i dine spil og i grupper.

Vælg det chatheadset, du bruger, for at få at vide, hvordan du skal anvende chatheadsettet:

Styrefunktioner på chatheadsettet:

Lydstyrkeknapper: Der findes separate knapper til at øge eller reducere lydstyrken på højre side af stikket.

Slå lyd fra: Slå lyd fra-knappen på venstre side af stikket giver dig mulighed for at slå din lyd fra, så der ikke er nogen, der kan høre dig. Hvis du vil slå den indgående lyd fra, skal du bruge lydstyrkeknapperne.

Har du brug for hjælp til problemer med dit headset eller lyden i chatsessioner? Se Fejlfinding i forbindelse med chatheadsettet til Xbox One.

Styrefunktioner på 3,5-mm chatheadset:

Lydstyrkeknapper: Der sidder en drejeknap, som bruges til at regulere lydstyrken op/ned, på siden af lydbetjeningsenheden. Drej op alle ned, indtil du finder det ønskede niveau.

Du kan også justere headsetlyden og mikrofonens registrering ved at gå til Indstillinger og vælge Enheder og tilbehør. Vælg din controller, og vælg derefter den ønskede lydindstilling.

Slå lyd fra: Slå lyd fra-knappen er en skydeknap, der findes foran på lydbetjeningsenheden. Skub den nedad for at slå lyden fra. Denne tilstand angives med en orange farve på betjeningsenheden. Skub den opad for at slå lyden til igen. Den tilstand angives med en grøn farve på betjeningsenheden.