Sådan konfigurerer og bruger du Kinect-login

Kinect'en kan genkende dig og automatisk logge dig på din Xbox One-konsol. Når du downloader din profil til din konsol, eller når du konfigurerer din konsol første gang, får du mulighed for at bruge Kinect'en til at logge på.

Konfigurer automatisk login med Kinect under den første konfiguration

Når du har oprettet eller downloadet din profil, bliver du bedt om at logge på med Kinect (Log på med Kinect) eller logge på manuelt (Log på manuelt). Hvis Kinect'en skal logge dig på automatisk, skal du vælge Log på med Kinect.

En Kinect-skræm med indstillingerne

Derefter registrerer Kinect-sensoren din biometri, f.eks. dine ansigtstræk og kropsform, så den kan skelne dig fra andre personer i spilleområdet og logge dig på. Hvis der er andre personer inden for sensorens synsfelt på dette trin, skal du identificere dig selv ved at række hånden i vejret, når du bliver bedt om det.

En Kinect-skærm viser et billede af spilleren med et gamertag, og spilleren bliver bedt om at bekræfte, at Kinect ser den korrekte spiller.

Konfigurer automatisk login med Kinect på et senere tidspunkt

Hvis du vælger Log på manuelt, kan du altid konfigurere automatisk login senere. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Konto.
  5. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle.
  6. Vælg Skift mine login- & sikkerhedsindstillinger i den første kolonne.
  7. Vælg Gør det hurtigt, og det bliver ren magi.
  8. Vælg Log på med Kinect.
  9. Din Kinect-sensor prøver at registrere dig. Hvis dit navn vises ud for dit billede på skærmen, skal du vælge Det er mig. Hvis dit navn ikke vises, skal du række hånden i vejret.

Træn Kinect-sensoren, så den bliver bedre til at genkende dig

Hvis Kinect-sensoren ikke kan genkende dig, skal du gøre følgende for at lære Kinect'en at identificere dig:

1. Log på konsollen.
  2. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at vende tilbage til Start.
  3. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  4. Vælg Log på. Det er den øverste valgmulighed i guiden.
  5. Vælg Tilføj og administrer.
  6. Markér dit gamerbillede, og vælg Jeg blev ikke genkendt.
  7. Tjek, at dit navn vises ud for dit billede på skærmen, og vælg derefter Det er mig.

Bemærk!

• De data, der indsamles under Kinect-login, gemmes på konsollen. Hvis du vil bruge denne funktion på andre konsoller, skal du konfigurere den på hver enkelt konsol.
  • Hvis flere personer er inden for sensorens synsfelt under login, bliver navnene på de kendte brugere fremhævet. Der står "Gæst" ud for ukendte brugere.
  • Hvis dit udseende ændres meget, skal du muligvis træne Kinect-loginfunktionen til at genkende dig bedre. Det kan f.eks. være, hvis du får skæg, taber dig eller får nye briller. (Hvis du normalt går med briller, men skifter til kontaktlinser, kan Kinect'en have svært ved at genkende dig).
  • Hvis Kinect'en ved en fejl vælger den forkerte person under login, skal du følge instruktionerne ovenfor, så Kinect'en lærer at genkende dig eller andre personer bedre.