Indret dit Kinect-spilleområde til Xbox One

Oversigt

Nu er det tid til at indrette dit spilleområde, så Kinect'en kan se hele din krop.

Indret dit spilleområde

Følg disse retningslinjer, så du får det bedst mulige spilleområde til din Kinect:

• Ryd området mellem sensoren og spillerne.
  • Én spiller: Stå cirka 1,4 meter fra sensoren.
  • To spillere: Stå 1,8 m fra sensoren.
  • Spilleområdet vil variere alt efter spil, applikation og sensorplacering.
  • Sørg for, at rummet er veloplyst, og at belysningen er ensartet.

Sørg for, at Kinect'en kan se dine fødder, hvis du spiller et spil, der involverer hele kroppen.

Sensoren kan registrere dig, når du sidder ned. Men hvis du prøver at spille et spil, der involverer hele kroppen, mens du sidder ned og har et sofabord foran dig, kan Kinect'en muligvis ikke registrere dine fødders bevægelser.

Juster sensorens vinkel

Når du har ryddet dit spilleområde, er det tid til at justere vinklen på Kinect-sensoren. Du kan finde flere oplysninger i Juster Kinect-sensorens vinkel.