Konfigurer og brug adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner

Stereohovedtelefonadapteren til Xbox One giver dig mulighed for at tilslutte kompatible chat- eller stereohovedtelefoner til Xbox One-controlleren, så du kan styre lyden uden at fjerne hænderne fra controlleren.

Pakken med stereohovedtelefonadapteren til Xbox One indeholder:

• Stereohovedtelefonadapter til Xbox One
  • "2,5 mm til 3,5 mm"-adapter
  • USB-kabel til at opdatere controlleren
  • Startvejledning og brugervejledning

Bemærk!

• Fra juni 2015 har de trådløse Xbox One-controllere også en 3,5-mm port, som giver dig mulighed for at tilslutte et standardlydkabel på 3,5 mm direkte. Når du tilslutter hovedtelefoner direkte, kan du justere lyden ved at gå til Indstillinger og vælge Enheder og tilbehør. Der skal du blot vælge den controller, du bruger, og justere lyden. Når du bruger en stereohovedtelefonadapter, er disse indstillinger deaktiveret, da du kan styre lyden direkte fra adapteren.
  • Det er ikke alle hovedtelefoner, der er kompatible med stereohovedtelefon til Xbox One. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut kompatible hovedtelefoner til Xbox One.

På denne side

Konfigurer stereohovedtelefonadapteren og hovedtelefoner

Benyt følgende fremgangsmåde for at installere stereohovedtelefonadapteren til Xbox One sammen med hovedtelefoner:

1. Følg vejledningen i Opdater din Xbox One-controller for at sikre dig, at controlleren er klar til at blive brugt sammen med stereohovedtelefonadapteren.
  2. Indsæt stereohovedtelefonadapteren i bunden af Xbox One-controlleren.
  3. Indsæt hovedtelefonernes lydstik i bunden af hovedtelefonadapteren. Adapteren understøtter følgende hovedtelefontyper på 3,5 mm:
    • Hovedtelefoner med et enkelt lydkabel på 3,5 mm
    • Hovedtelefoner med to CTIA-lydkabler på 3,5 mm
    • Hovedtelefoner, hvor chatlyden overføres via et lydkabel på 3,5 mm, og spillyden overføres via et separat kabel med RCA-stik eller optiske stik. (Det er kun chatlyden, der kan aktiveres med stereohovedtelefonadapteren. Følg producentens vejledning vedrørende tilslutning af RCA-stikkene/de optiske stik, der overfører spillyd fra konsollen).
    • Kabeltilsluttede Xbox 360-hovedtelefoner med et lydkabel på 2,5 mm. Tilslut stereohovedtelefonadapteren ved hjælp af den "2,5 mm til 3,5 mm"-adapter, der fulgte med adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner.

Bemærk!

• De trådløse Xbox 360-hovedtelefoner er ikke kompatible med Xbox One.
  • De tidlige versioner af Xbox 360-hovedtelefonerne med den adapter, der er vist nedenfor, kan ikke benyttes pga. stikkets udformning.

Brug stereohovedtelefonadapteren

Knapper på stereohovedtelefonadapteren til Xbox One
Knapper på stereohovedtelefonadapteren til Xbox One
  1. Spil-lyd
  2. Chatlyd
  3. Lydstyrke op
  4. Lydstyrke ned
  5. Slå lyden fra

Spil-/chatlyd: Disse to knapper bruges til at justere forholdet (balancen) mellem spillyden og chatlyden. Som standard er forholdet 50/50, dvs. at lydstyrken er lige høj fra begge lydkilder. Men du kan justere lydniveauerne fra de to kilder til alt fra 100/0 til 0/100. Hvis du f.eks. vil have højere spillyd end chatlyd, skal du trykke på knappen med controllerikonet, indtil lyden er på det ønskede niveau. Du hører en tone, når lydniveauet er oppe på 100 procent.

Bemærk! Der kan også komme spillyd fra dit tv. Hvis du ikke vil høre lyden fra dit tv, skal du blot skrue ned for lydstyrken på tv'et. (Når du tilslutter hovedtelefoner til controlleren, bliver lyden fra tv'et ikke automatisk slået fra eller justeret).

Slå lyd fra: Denne knap slår din chatlyd fra, så andre brugere ikke kan høre dig. Den slår ikke lyden fra i spil/apps, og den dæmper heller ikke musik. Denne knap har en orange LED-indikator, der viser, at lyden er slået fra. Denne LED-indikator lyser kun, hvis hovedtelefonerne er koblet til adapteren.

Lydstyrke: Lydstyrke op- og lydstyrke ned-knapperne styrer al lyd, der kommer til dine hovedtelefoner, herunder spil- og chatlyd. Hvis du ikke vil øge både spil- og chatlyden, skal du justere balancen mellem spil- og chatlyd (se "Spil-/chatlyd" ovenfor).